TANEC DVOJNÍKŮ

ZetaTalk Newsletter neděle 2. února 2020

Tolik veřejných osobností se v těchto dnech z ničeho nic stává svými vlastními dvojníky-doubléry, že je třeba si vytvořit jejich seznam, abychom si to všechno pěkně vyjasnili.

Vojenské tribunály fungují v USA již od začátku roku 2019 a jsou schváleny výkonným nařízením prezidenta Trumpa. Problémy, jako je velezrada, spadají do vojenské působnosti, takže se vysvětlují popravy McCaina a Hillary za pomoc nepříteli ISIL. Podle ZetaTalk to byla součást agendy Nového Světového Řádu, která během aktuálního Konce časů (= míněno konec našeho, humanoidního zotročení a manipulace Kabalou) vytváří všeobecný chaos.

Podle Zetas udělala Hillary na porotu dojem, že veřejně odhalila své minulé zločiny, ale nedokázala se tím řídit, když se místo toho rozhodla oznámit, že by mohla znovu kandidovat v roce 2020. Udělala to dvakrát, 2. prosince na Graham Norton show a dále 4. prosince na Show Howarda Sterna. Vzpomínáte si na překvapivě mladou Hillary, která vystoupila 12. prosince? Stala se doublem. Takže teď máme venku doubléry jako kandidáty na prezidenta i s celým předvolebním tancem, i když doublové se pravděpodobně těchto voleb vůbec nezůčastní.

Projděme si několik výtažků z médií:

13. prosince 2019

Hillary Clintonová debutuje novým bizarem, bez sáčků, a s drzým pohledem. Tady vypadá to, jako by měla nějakou sérii injekcí botoxu nebo plastickou chirurgii, protože i jako 72letá vypadala bez vrásek na tvářích a vaky pod očima jsou také pryč.

14. prosince 2019

Hillary Clintonová získává „nerozpoznatelný“ nový vzhled a zvažuje další prezidentskou kampaň. Říká se, že bývalá první dáma, která prohrála volby 2016 s Donaldem Trumpem rozvířila vody třetím pokusem o prezidentské křeslo,

4. prosince 2019

Hillary Clintonová pustila informaci naznačující zatím, že uvažuje prezidentské křeslo v r. 2020. Nejsilnější ukazatel, že Hillary usiluje o prezidentské křeslo v r. 2020? Poprvé vůbec se objevila v pořadu Howarda Sterna. Špatně předstírala, že je tam na propagaci knihy, kterou napsala společně s dcerou Chelsea, a která je dávno bestsellerem.

ZetaTalk Confirmation 1/31/2020: Soudy a vojenské tribunály nařízené dekretem prezidenta Trumpa běží souběžně a oficiálně v USA od začátku roku 2019.

https://c-vine.com/blog/2019/10/30/update-on-military-tribunals-with-awakened-nation-you-will-be-surprised/

Global Magnitsky Human Rights Accountability Act 22 U.S.C. §§2656  – Public Law 114-328

Na hlavním pořadu jednání je velezrada v jejímž důsledku byli Obama a McCain již popraveni. Zapečetěná obvinění zahrnovala podporu ISIL a plány na vyvolání 3. světové války – starý satanistický program. Na pořadu jednání byly také pedofilní sítě, základní nástroj vydírání a prostředky, kterými byla dětská oběť Moloch zásobována kojenci a batolaty, a výsledkem byla poprava Cummingse. Přesto Hillary, která se zdála být ústředním bodem všeho, zůstala na svobodě. V roce 2017 byla zjevně (skutečná Hillary) již v elektronické botě v domácím vězení, stejně jako McCain, přesto se občas zdoublovala, aby vypadala jako Hillary, stále živá a v pohodě.

Both Benjamin Fulford and Retired USAF Lt. Col Field McConnell reported that former US President Barack Obama was executed on Sept. 29, 2019 by Marine firing squad at GITMO. Evidently Obama’s dea

https://dinarrecaps.com/our-blog/restored-republic-via-a-gcr-rumors-as-of-oct-15-2019
https://operationdisclosure1.blogspot.com/2019/10/shadowsuper-exopolitical-intel-report.html

Hillary byla odsouzena k popravě, ale dostala příležitost sloužit Juntě (Trumpově vojenské=Q) veřejnými vystoupeními a prohlášeními, které by probudily veřejnost k tomu, aby viděla zločiny Kabaly daleko jasněji. Její zdraví vyžadovalo téměř úplný odpočinek v posteli a žádný chlast, takže byla viděna zřídka. Signalizoval zjevný vzhled dalšího doubléra z 12. prosince 2019 změnu v této rutině? Poté, co 2. prosince 2019 vystoupila na show Grahama Nortona, kde nadšeně přijala prezidentskou kandidaturu na rok 2020 a poté, co se 4. prosince objevila ve Sternově programu, bylo vidět, že pošlapala vlastní úpěnlivou prosbu o jednání, a v byla v důsledku toho popravena. Nyní je už pouze double.

Pak tady máme další velezrádcovské doubly – Pelosi a teď Schiffa. Pelosi byl chycen při pokusu o převrat 19. ledna 2019, když se potom ona a Schiff pokusili uprchnout do Belgie. A znovu 20. října, když ona a Schiff uprchli do Jordánska kvůli své vlastní bezpečnosti. Pelosi zmizela pár týdnů před její přeměnou na double, a totéž se stalo se Schiffem začátkem ledna tohoto roku. Potom najednou Schiff dává rozhovory Maddowovi a The View a znovu se účastní procesu obžaloby, ale bez jeho ochranné známky svých tradičních obrovských očí.

ZetaTalk Confirmation 1/31/2020: Schiff byl 26. listopadu zatčen na radnici v Burbanku, kam byl zavolán k účasti na nějakém běžném podnikání. Burbank je v jeho okrese. Tento manévr byl veden úmyslně, aby vynutil odhalení jeho zatčení, a jak byl omámený a zmatený, a vyzýval k vyjízďce, stojící na předních schodech. Ten týden byl mimo radary médií kvůli týdnu volna v Kongresu na Den díkůvzdání. Schiff se účastnil dvakrát pokusu o státní převrat, při ktrém se pokoušel nahradit prezidenta Trumpa za Pelosiovou, která, jak je známo, nyní je nyní již jen double. Schiff se pokusil zařídit smírné jednání, ale nedokázal splnit žádný slib. Nyní je taktéž pouze double.

Mnoho obžalovaných, kteří se mají dostavit před vojenské tribunály a i civilní soudy, se snaží zůstat na očích veřejnosti, přišemž doufají, že to nějak znemožní, aby je spravedlnost dohnala, protože je známo, že Junta zatím nechce, aby veřejnost věděla o aktuální platnosti (od 11.9.2001!) Stanného Práva ve Spojených státech (Stanné Právo v US = výkon vlády a kontrola nad civilním obyvatelstvem určeného území vojenskými orgány..). Jsou tak vytrženi z kontextu v době, kdy jsou nečinní a nejsou v centru pozornosti. Americké a britské soudy se snaží synchronizovat a potřebovaly by dvojnásobek času, ale 100% shoda není nikdy možná. Vždy je tu řeč, a na Schiffovi je vidět zjevná absence jeho vyskakovacích očí. Každému takovému doublérovi veřejné osobnosti je poskytována velká pomoc, aby jim pomohla se vyhnout nepříjemným otázkám.

Původní Schiff má čtvercovou tvář, nahoře a dole, ale double má celou tvář oválnou. Schiff byl zachycen před radnicí v Burbanku loni v listopadu během dovolené na Díkůvzdání v elektronické botě domácího uvěznění, a i když se ukázal jen krátce – byla to klasická známka toho, že další důležitá osoba jde před tribunály. Takže nyní jsme svědky tance dvojnǐků, protože Pelosi a Schiff, kteří již tento proces zcela určitě nemají na starosti, předkládají články obžaloby Senátu. To je vskutku bizarní!

14. ledna 2020

Pelosi říká, že Sněmovna pošle do Senátu články Trumpových obžalob ve středu. Sněmovna bude hlasovat ve středu o odeslaní dvou článků obžaloby proti prezidentovi Donaldovi Trumpovi do Senátu. Usnesení sněmovny udělá 3 věci:

  1. Předá články o obžalobě Senátu,
  2. Jmenuje vedoucí obžaloby a
  3. Financuje soud.

Seznam manažerů obžaloby, kteří pravděpodobně zahrnují předsedu zpravodajského výboru sněmovny o Adama Schiffa a předsedu soudního výboru sněmovny Jerrolda Nadlera.

Potom máme ve Velké Británii tanec dvojníků, kde se britští mariňáci ujali vedení země a uklízejí satanisty. Královna se objevila jako jasný double 13. srpna, ale nedostatky jsou pečlivě skryté vložením fotografií původní královny tak často, jak je to možné. Královské hříchy se však nekončily jen královským požehnáním rituálního lovu dětí v lesích, které britští mariňáci stále ještě čistí. Meghan a Harry se během cesty do Kanady najednou zdáli být jiní taktéž.

ZetaTalk to vysvětlují.

Princ Harry a Meghan se vzdaliv královské rodiny. Vévoda a vévodkyně ze Sussexu se mají vzdát vyšších rolí v královské rodině a budou usilovat o finanční soběstačnost po období, které je poznamenáno otevřeným válčením s médii, nad požadovaným narušováním a šikanováním. Rozumí se, že před oznámením rozhodnutí nebyl konzultován žádný jiný člen královské rodiny a Buckinghamský palác byl zprávou zklamán.

ZetaTalk Confirmation 1/31/2020: Zasvěcenci už několik měsíců říkali, že nejde jen o královnu, která bude odstraněna kvůli její minulosti a schvalování satanistických praktik.

Její potomci jsou také terčem obvinění. Andrew je chycen v Epsteinově smyčce, ale není to jen rande se sedmnáctiletým mladistvým, které ho dostane. Molochovo uctívání vyžadovalo znásilňování a vraždění velmi malých dětí, přičemž poté následovala konzumace jejich krve obohacená adrenochromem. Ti, kteří věděli o těchto praktikách a zúčastnili se nebo dokonce si byli jen vědomi, jsou nyní v ohnisku pozornosti britských mariňáků, kteří jsou nyní v čele Svaté války probíhající mezi dobrem a zlem ve Velké Británii.

https://www.pinterest.es/pin/475903885606775233/

Meghan a Harry byli nadšenými účastníky, částečně proto, aby získali nejvyšší žlábek v královské linii. Harry neměl královskou krev, byl potomkem Diany s milencem, zato ale Meghan byla považována za plemeno. Ve snaze uniknout spravedlnosti byli na útěku celé měsíce. Jak to, že se zdá, že nedojde k žádné možnosti vynutí se vojenským tribunálům v USA a Velké Británii? Vydávání zločinců je mezinárodní dohoda mezi zeměmi, která umožňuje zatčení na požádání, ale hlavně tyto zločiny jako velezrada a rituální vraždy dětí jsou příliš hrůzné na to, aby byly omluveny.

Před provedením exekuce obvykle dochází ke zpoždění, pokud nebyl dohodnut vhodný dvojník nebo rychlá smrt. McCain už bojoval s rakovinou, takže smrt rakovinou byla omluva. Pelosiové dvojnice se pozná pouze podle zubů a tahle může opravdu vystupovat a vypadat jako skutečná Pelosi, vzhledem k tomu, že jedinou věcí, která se od ní vyžaduje, jsou mumlání a vlastenecké mumlání. Nicméně královnina double má mnoho nedostatků, z nichž nejvýznamnější je velikost brady, ale pomocí starých fotografií a zfalšovaných fotografií, je tento podvod neobjeven. Obamovu doublérovi chyběl nejprve masité spodní ret, ale ten byl později opraven injekcemi.

Umístěním doby přeměny-transformace Meghan a Harryho v Kanadě byly doubléři představeni veřejnosti s dostatkem času na to, aby si tisk i veřejnost zvykli na své nové persony. Osud zbytku královské rodiny stále čeká na svůj proces. Ne všichni jsou však osobně vinni. Kdy skončí tato šaráda? Když konečně dojde k tak dlouho očekávané změně pólů. Do té doby se očekává, že královské rodiny v Evropě budou trvale ubývat. Mezitím mají aspoň doubléři daleko lepší životy než před tím. Mnozí z nich jsou také profesionální herci.

https://operationdisclosure1.blogspot.com/2020/02/zetatalk-newsletter-dance-of-doubles.html

2 thoughts on “TANEC DVOJNÍKŮ

  1. Pingback: AMERICKÉ SPECIÁLNÍ SÍLY ZAHÁJILY UTAJENÉ OPERACE V EVROPĚ. | ALIANCE G.E.S.A.R.A

  2. Pingback: JE ČAS VYRAZIT.. Q | ALIANCE G.E.S.A.R.A

Leave a comment