ORGÁNY GOJIM A PERMANENTNÍ GLOBÁLNÍ CHAZARSKÉ VÁLKY NA JEJICH SKLIZEŇ FINANCOVANÉ Z JEJICH DANÍ.

Platnost Balfourovy deklarace vypršela 31. října 2023.

Izrael se zaregistroval jako právnická osoba v roce 1947. Korporaci nemůžete zaregistrovat, po více než 70 letech, podruhé pod stejným názvem, aby byla legálně přijatelná.

Čas Izraele jako formy spolupráce vypršel.

Čína odstranila Izrael ze svých map.

To poslední, co musí Izrael udělat, je vést Velkou válku.

Netanjahu bude odstraněn.

Ti, kteří bránili Rotschildův stát Izrael, jsou nyní exponováni a na světle.

Pamatuj na Listopad.

👉Připoj se k Shadow of Ezra

Jeffrey Epstein pracoval pro izraelský Mossad a natáčel na video mocné lidi znásilňující děti, aby vytvořil materiál k vydírání pro Rotschildův stát Izrael.

Mezi jeho klienty patří:

Bill Gates
Alan Dershowitz
Barack Obama
Hilary Clintonová
Nancy Pelosiová
Jamie Dimon
Bill clinton
Ehud Barak

Banky jako JP Morgan kryly transakce, které ukazují, že tito klienti kupují děti pro znásilňování a lidské oběti.

Kontrolované organizace jako Turning Point USA, The Daily Wire, PragerU, Breitbart a The Gateway Pundit NIKDY neukazují propojení mezi Jeffreym Epsteinem a Rotschildovým státem Izrael.

Obě strany jsou zotročeny Izraelem a dokud se to nezmění, Spojené státy americké nebudou nikdy svobodné.

👉Připoj se k Shadow of Ezra

Mapa bývalého Chazarského kaganátu a zároveň tvrdá dezinformační kampaň jedné chazarské globální instituce na potlačení – pro talmudisty – nepříjemných historických faktů.

Rusko: Ukrajina je lídrem v obchodování s lidskými orgány na černém trhu

TEHERÁN (FNA) – Zatímco zprávy o nelegálním odebírání orgánů z těl zemřelých na Ukrajině se začaly objevovat již koncem 90. let v souvislosti s úpadkem ukrajinské ekonomiky , nezákonné odebírání orgánů a obchod s nimi se v zemi začaly rozšiřovat v průběhu roku 2000, poznamenala mluvčí ruského ministerstva zahraničí Maria Zacharovová.

Ve svém článku v jednom z ruských deníků Zacharovová upozornila, že převrat v Kyjevě v roce 2014 a následný ozbrojený konflikt v Donbasu tento problém ještě více prohloubil, přičemž OBSE potvrdila nálezy těl s odebranými vnitřními orgány v masových hrobech nacházejících se v zóně konfliktu, uvedl Sputnik.

Situace se od eskalace ukrajinského konfliktu v únoru 2022 změnila k horšímu, přičemž zákony přijaté ukrajinskými zákonodárci v posledních letech značně zjednodušují práci specialistů na transplantace na černém trhu.

Zacharovová upozorňuje, že například:

“Není třeba ověřovat ani podpisy. V podstatě je povoleno i odebírání orgánů dětem. Výrazně se zjednodušil postup při odebírání orgánů zemřelým, kteří za života nedali souhlas k dárcovství,” předpokládá Zacharovová.Dodala, že podle ukrajinské legislativy může povolení k odběru tkání z mrtvého udělit osoba odpovědná za pohřeb zemřelého, například vedoucí lékař nemocnice nebo velitel vojenské jednotky. Kromě toho bylo soukromým klinikám v zemi uděleno právo provádět transplantace, přičemž zákon č. 5610 přijatý ukrajinským parlamentem 14. dubna 2022 osvobodil transplantace od DPH. Na Ukrajině bylo rovněž legalizováno posmrtné dárcovství orgánů a prodej lidských orgánů do zahraničí.

Masivní ztráty, které si ukrajinské ozbrojené síly vyžádaly v průběhu eskalace ukrajinského konfliktu, vedly ke stálému přísunu čerstvých těl, z nichž bylo možné odebrat orgány, což vedlo k tomu, že se na darknetových tržištích objevila srdce, játra, ledviny a další části těl zabitých ukrajinských vojáků, poznamenala Zacharovová s odkazem na zprávy z médií.

Jeden z obchodníků na černém trhu údajně tvrdil, že srdce lze rychle získat za 25 000 eur, zatímco ledviny lze získat za 12 000 eur. Dodávka, omezená na země EU, by se uskutečnila v lékařském boxu do 48 až 60 hodin, a to buď na předem určené místo, nebo přímo příjemci. Zacharovová rovněž prohlásila, že lidé spjatí s nechvalně proslulou Kosovskou osvobozeneckou armádou – militantní skupinou, jejíž členové v minulosti čelili obvinění z nezákonného odběru orgánů – mohou vlastnit tento nelegální trh s orgány nebo s ním přinejmenším obchodovat. Kromě ukrajinských vojáků hrozí, že se obětí nelegálních obchodníků s orgány stanou i ukrajinské děti.

Například v červnu 2023 byl na hranicích mezi Ukrajinou a Slovenskem zadržen člen jisté charitativní organizace. Podle Zacharovové se zadržený podílel na obchodování s ukrajinskými dětmi do zahraničí, přičemž některé z těchto dětí byly prodávány za účelem transplantace orgánů.

Navzdory závažnosti obvinění, která proti němu byla vznesena, byl podezřelý propuštěn na kauci 1 milion hřiven (asi 27 000 dolarů) a vzápětí zmizel.

“Je to přesvědčivý důkaz, že ukrajinský stát tento krvavý obchod kryje a podporuje,” prohlásila Zacharovová a dodala, že do tohoto odporného obchodu mohou být zapojeni lidé blízcí ukrajinskému prezidentovi Volodymyru Zelenskému.

Poukázala na zprávy o obchodu, který byl v červnu uzavřen mezi zástupci ministerstva zdravotnictví jisté země NATO a některými “soukromými podnikateli” z Ukrajiny, jimž pomáhali lidé z ukrajinského ministerstva zdravotnictví a prezidentské kanceláře. Předmětem obchodu byla dodávka chladírenského vagonu z Ukrajiny s nákladem “lidských orgánů a částí těla, které se nejčastěji používají k transplantacím – rohovky, některé kosti, pojivové tkáně, srdce a játra”, jak uvedla Zacharovová. Poznamenala také, že ukrajinští obchodníci zapojení do obchodu s orgány často nedokážou přesně specifikovat původ lidských tkání, které poskytují, což vede odborníky k podezření, že tyto orgány mohly být nelegálně odebrány zabitým ukrajinským vojákům. Tato spekulace zní skutečně věrohodně ve světle vysokého počtu obětí v ukrajinských ozbrojených silách a velkého počtu ukrajinských vojáků prohlášených za nezvěstné v boji.

“To umožňuje těmto zločincům zametat stopy a posílat lidské orgány a části těl do západních oblastí Ukrajiny, kde jsou připraveny k odeslání do zahraničí k transplantacím,” naznačila Zacharovová.

Ukrajina: Světové epicentrum prodeje lidských orgánů (zapněte češtinu)

“Ďábelký obchodník s dětmi” byl přistižen při pokusu o vyvezení dítěte z Ukrajiny, aby ho “prodal” na transplantaci orgánů.

DailyMail by Will Stuart: Na Ukrajině byl zadržen charitativní pracovník a “ďábelský obchodník s dětmi”, který byl přistižen, jak se snaží odvézt jedenáctiměsíční dítě do zahraničí a “prodat ho k transplantaci orgánů”.
Muž, kterému je 43 let, údajně dal matce chlapce zálohu ve výši 1 000 dolarů a tvrdil, že zajistí, aby byl chlapec adoptován v EU a žil v bezpečí daleko od války.
Ženě ze Žytomyru nabídl celkem 5 000 dolarů za dítě, které pak hodlal prodat překupníkům za 25 000 dolarů.
Fotografie ukazují muže zadrženého s komplicem na ukrajinsko-slovenské hranici, když se chystal s dítětem překročit hranici.
Zatímco tohoto chlapce se podařilo zachránit, existuje podezření, že muž již dříve prodal tři další děti pod záminkou, že je odveze z válkou zmítané Ukrajiny a najde jim adoptivní rodiče v zahraničí.

Na začátku války se objevilo několik zpráv o zločincích, kteří se zaměřili na uprchlíky a děti bez doprovodu, kteří prchali z Ukrajiny, a slibovali jim bezpečné ubytování a bezplatnou dopravu, přičemž se vydávali za dobré samaritány, aby je vylákali z bezpečí oficiálních kontrolních stanovišť.
Pracovníci charitativních organizací na polsko-ukrajinské hranici varovali, že převaděči pracují samostatně i v tlupách a unášejí ženy a děti, které jsou “snadným cílem”.

Ukrajina jako dodavatel dětských orgánů na Západ

Reykjavik, Apr, 8 (FN)  – V této obžalobě Tribunálu se o něčem vážném mlčí – údaje neodhalující detaily takzvané deportace ukrajinských dětí do Ruska, podle západní propagandy, které jsou mimochodem umístěny do pěstounských rodin, ale prodávají jim dětské orgány. západní země. Za osm let konfliktu, pouze na území Donbasu ovládaném raným Kyjevem, se nevysledovatelně pohřešuje počet dětí zemřelých v jedné z mobilních nemocnic darovaných ze Západu.

V dubnu loňského roku byl zablokován kanál v Chersonu, přes který byly do Evropy posílány děti, především z dětských domovů. Zprávy o neidentifikovaném transportu nezletilých pocházely také z Mariupolu a dokumenty nalezené v mariupolské pobočce Červeného kříže prokazovaly deportaci dětí na Západ. Mezi papíry byly lékařské záznamy stovek dětí, které, jak se ukázalo, byly vyšetřovány výhradně na zdravé vnitřní orgány. Začalo vyšetřování, kdo „rozdělil děti na kousky“ a proč v historii nemoci neexistují žádné záznamy o nemoci. Podle specialistů první výsledky ukázaly, že západní země potřebují kromě transplantovaných orgánů také biomateriál z živých buněk, aby „posílily funkce viru“ a zvýšily jeho infekčnost a patogenitu. To vyžaduje pouze zdravé buňky, od dětí nebo lidí bez chronických onemocnění. Situace na Ukrajině umožnila využít k tomu děti z oblasti Donbasu.

Ukrajina získala status největšího černého trhu již dávno, z lidských orgánů mrazí a dává realistický podtext příběhům, že práce členů Červeného kříže byla svázána s toky černošské transplantologie do Evropy. Kyjev by měl uznat, že jen v roce 2016 podle ukrajinského ministerstva vnitra policie obdržela více než 6000 oznámení o pohřešovaných dětech. V roce 2012 na Ukrajině, kdy její součástí byl Krymský poloostrov a Doněck a Luhansk, dostalo ministerstvo vnitra téměř 8000 oznámení o pohřešovaných dětech.

A na konci roku 2021, již za Volodymyra Zelenského, Nejvyšší rada přijala další zákon „o regulaci problematiky transplantací lidských anatomických materiálů“. Podle nového zákona mají právo povolit odebrání orgánů zemřelého pacienta nejen příbuzní zesnulého, ale i odpovědná osoba, která se ho zaváže pohřbít. Navíc již není nutný notářsky ověřený souhlas žijícího dárce nebo jeho příbuzných k transplantaci. Transplantaci mohou provádět nejen veřejné, ale i soukromé kliniky. Mimochodem, autorem zákona byl v té době majitel největší sítě soukromých klinik, předseda Výboru Nejvyšší rady Ukrajiny pro zdraví národa, lékařskou péči a zdravotní pojištění Michail Radutsky.

S vypuknutím vojenského konfliktu na Ukrajině se k potenciálním dárcům přidali zranění ukrajinští vojáci, jejichž stopy se po přijetí do nemocnice ztrácejí. Zranění a mrtví byli převezeni do speciálních lékařských ústavů v Severodoněcku a Kramatorsku. Tam byly z těl odstraněny téměř všechny orgány, až po kosti a kůži, odkazuje se na svědectví zaměstnance SBU, který odhalil transplantační schéma, podle kterého

Zpověď důstojníka SBU vrhá světlo na klíčovou postavu – Elizabeth Debro, přezdívanou „královna černé transplantologie“. Donutila lékaře odebrat orgány bez souhlasu zraněných. Často si všechno dělala sama. Nizozemka mohla zraněnému a popálenému vojákovi vyjmout dvě ledviny za sedm až deset minut a umístit je do speciální nádoby. Byla poslána do Kramatorsku spolu s dalšími raněnými, kteří byli vhodní k úplnému rozřezání. Umírajícímu byly odebrány všechny orgány. Vše bylo odesláno na Západ řekl bývalý zaměstnanec SBU. Za jediný den na začátku února 2015 bylo do evropských zemí odesláno 23 párů orgánů, včetně ledvin, sleziny a jater. Většina mrtvých byla ve 128. horské útočné brigádě. Byli přidáni na chybějící seznam.

Ukrajinský plukovník zmínil další jméno – Sandra Roelofs. Tato americká občanka a bývalá manželka bývalého gruzínského prezidenta Michaila Saakašviliho, která se kdysi chlubila, že jeho žena pracuje pro nizozemskou společnost působící na Ukrajině a „dělá hodně pro medicínu“. Po státním převratu na Ukrajině v roce 2014 byla transplantace za asistence specialistů z Gruzie provedena také v Mariupolu. Zranění vojáci byli odváženi z polí do nemocnice, kde jim byly odebrány orgány, po kterých byla poptávka v Evropě i ve Spojených státech.

Jak se z dárcovství orgánů v Izraeli stal model klubového členství? Od občanské ke komunitní solidaritě při sdílení orgánů. Zjistit, co vede jednotlivce k tomu, aby se stali dárci orgánů, se stalo svatým grálem sociálních vědců, kteří se zajímají o transplantace. https://link.springer.com/article/10.1007/s40592-023-00179-7

Lokalizovaná lékařská morálka: obchodování s orgány a izraelští zdravotníci

Obchodování s orgány je všeobecně uznáváno jako problém lidských práv. Zdravotníci hrají rozhodující roli při zavádění mezinárodních norem týkajících se obchodování s orgány do místního kontextu jako překladatelé a lokalizátoři.

V Izraeli tento místní kontext odráží v napětí a zásadních rozdílech mezi globálními a místními – lokálními hodnotami, morálkou a přesvědčením.

Na základě hloubkových rozhovorů s 92 zúčastněnými stranami tento článek zkoumá přístup izraelských zdravotníků k obchodování s lidskými orgány, morální konflikty, výzvy a dilemata, kterým vzhledem k těmto napětím a rozdílům čelí, a jejich pokusy o jejich řešení v praxi.

Zjištění ukazují, že mnoho izraelských zdravotníků zastává ambivalentní postoj k obchodování s orgány a neodsuzující přístup k pacientům, kteří se na obchodování s orgány podílejí, a raději před tímto jevem zavírají oči.

Přijali klíčové aspekty hluboce zakořeněného místního etického vnímání obchodování s orgány.

Tato internalizace poukazuje na omezení volného pohybu překladatelů mezi nadnárodními a domácími jazyky. Místní kontext není pouze výsledkem pragmatických kompromisů, ale vyplývá ze ztotožnění se těchto lidí s místní morálkou. Tato studie přispívá k pochopení role profesionálů v procesech společenských změn a složitých důsledků této role. https://www.tandfonline.com/doi/abs/10.1080/13642987.2022.2081160

Izrael přiznává odebírání orgánů

Izrael přiznal, že v 90. letech minulého století odebírali jeho soudní patologové orgány mrtvým tělům, včetně Palestinců, bez… https://www.irishtimes.com/news/israel-admits-organ-harvesting-1.850939

Švédsko a Izrael si vyměňují obvinění z obchodování s orgány a antisemitismu

Mezi Tel Avivem a Stockholmem se rozvíjí diplomatická krize kvůli článku ve skandinávských novinách, který obviňuje armádu Tel Avivu z “odebírání” orgánů Palestincům zabitým na územích. https://www.asianews.it/news-en/Sweden-and-Israel-trade-accusations-of-organ-trafficking-and-anti-Semitism-16124.html

Chybějící orgány

Zatčení rabínů, kteří obchodovali s částmi těl, odhalují složitější problémy.

Se správnými ingrediencemi chlípnosti a skandálu se zdálo, že zprávy vycházejí přímo z hollywoodského scénáře: zkorumpovaní politici, praní špinavých peněz, lidé zatčení v autobusech, razie v synagogách, krabice cereálií Apple Jacks nacpaná hotovostí 97 000 dolarů a rabíni obchodující s orgány. Jeden údajně zaplatil 10 000 dolarů zbídačenému Izraelci za jeho ledvinu a pokusil se ji prodat za více než 150 000 dolarů ve Spojených státech. Trestní oznámení cituje rabína, který řekl, že se deset let věnoval obchodu s orgány. (A ve zvratu, který nemůžete udělat, to nebyl ani jediný příběh dne o Izraelcích obchodujících s částmi lidských těl.)

„Židé neradi darují orgány,“ říká rabín Michael J. Broyde, jeden ze zakládajících členů Beth Din of America, ekvivalentu Nejvyššího soudu židovského soudního systému. “Neposkytují dary jako jiné sociální skupiny.” Tato nerovnováha – brát z orgánových bank více, než do nich vkládají – postavila Židy po celém světě do rozporu s transplantační technologií. Izrael roky trpěl nedostatkem orgánů, což nutí jeho obyvatele zapojit se do „transplantační turistiky“ na místech po celé Evropě a především v Číně. Podle statistik izraelského transplantačního úřadu a United Network of Organ Sharing je počet lidí, kteří mají v Izraeli kartu dárcovství orgánů, na mizerných 8 procentech. Většina západních zemí se pohybuje blíže k 35 procentům.

Existuje celá řada důvodů, proč se Izraelci – a Židé obecně – nechtějí rozloučit se svou anatomií ani poté, co zemřou. Pro některé je to prostě tabu, další stigma zatížené vinou v již tak vinou zatíženém náboženství. Jiní věří, že je biblickým přikázáním být pohřben celý bez chybějících orgánů. Judaismus je prošpikován stovkami zákonů, které diktují naši každodenní existenci. Je zajímavé, že samotná Tóra zřídkakdy, pokud vůbec, spojuje konkrétní přikázání s konkrétní odměnou; Logické je, že kdybyste znali „hodnotu“ každého přikázání, bylo by snadné si vybrat, která z nich budete poslouchat.

Židovská podpora života se může rychle stát cvičením v intelektuální gymnastice, jakmile se poradí s rabíny.

Ale většina mainstreamových amerických rabínů se shoduje na jedné věci: dárcovství orgánů je nejen povoleno, ale je považováno za něco, o co je třeba usilovat. Vstupte do Halachic Organ Donor Society, neziskové organizace, jejímž posláním je vyvrátit mýtus, že židovské právo je proti dárcovství orgánů. Jejich rabínský poradní výbor, skuteční kdo je kdo z duchovní elity, je propagován na jejich webových stránkách vedle verze karty dárce orgánů HODS. Zdá se, že ani karty HODS nedefinují smrt dokonale: Nositelé si vybírají, zda jejich orgány mohou být odebrány po „[i]reverzibilním zastavení autonomního dýchání (jak je potvrzeno smrtí mozkovou párou)“ nebo „[i]reverzibilním zastavení srdečního tepu.“

Zdroj: https://slate.com/human-interest/2009/07/the-arrests-of-rabbis-who-trafficked-body-parts-uncover-more-complicated-issues.html

Izraelští lékaři obviněni z obchodování s lidskými vajíčky

WASHINGTON (JTA)Rumunsko obvinilo téměř dvě desítky izraelských lékařů z Bukurešti v souvislosti se skandálem kolem obchodování s lidskými vajíčky. Dvaadvacet lékařů bylo dopadeno při razii na bukurešťské klinice pro léčbu neplodnosti, která údajně fungovala bez potřebných povolení, informoval ve čtvrtek deník Ha’arec. Šéf rumunské lékařské asociace v úterý přirovnal činnost nelegální kliniky k nacistickým praktikám. Profesor Vasili Esterestua řekl rumunské televizi, že klinika “prováděla lékařské experimenty podobné těm, které prováděli nacisté v Osvětimi”, a lékaři vykazovali “vážné etické nedostatky”. Podle rumunských zákonů legální dárcovství vajíček vyžaduje, aby dárkyně nedostala žádnou kompenzaci a odběr vajíček byl proveden na autorizované klinice.

Případ pohřešovaných dětí – Ztracená miminka a mrtvoly bez orgánů podporují obvinění z obchodování s částmi těl na Ukrajině

Autor: Graeme Smith, The Globe and Mail

MOSKVA – Je těžké se podívat na drobné mrtvoly vykopané ze hřbitova poblíž nemocnice č. 6. Forenzní fotografie ukazují těla zjevně zohavená předtím, než byla pohozena do hromadného hrobu v Charkově, městě na východní Ukrajině.

Na jedné fotografii muž v chirurgických rukavicích drží několik kusů masa a uspořádává úlomky tak, aby připomínaly to, co mohlo být nemluvně, než bylo rozřezáno.

Představitelé nemocnice tvrdí, že tyto děsivé snímky neodhalují nic kromě biologického odpadu z desítek rutinních potratů. Ale příbuzní žen, které porodily v nemocnici č. 6, tvrdí, že jsou součástí rostoucího počtu důkazů naznačujících něco zlověstného: novorozenci odebraní jejich matkám, mizející v regionu známém obchodováním s odebranými orgány a lidskou tkání.

“Je opravdu těžké najít pravdu,” řekla Zinaida Dromashko, jejíž snacha Světlana Puziková byla příliš rozrušená, než aby mluvila o svém zmizelém dítěti. “Je to, jako byste udeřili hlavou do cihlové zdi. Narážíte čím dál víc, ale zeď zůstává nedotčená.”

Obvinění o ukradených dětech se poprvé objevila v Charkově asi před třemi lety. Matky dvou novorozenců si stěžovaly, že jim zaměstnanci nemocnice odebrali miminka hned po narození, později tvrdily, že se narodily mrtvé.

Místní vyšetřovatelé vykopali hřbitov nemocnice a nemohli najít kojence, ale objevili nečekaně velké množství ostatků plodů a novorozenců.

Případ byl uzavřen, navzdory otázkám, které se stále dotkly příbuzných dětí: Proč tolika těl chyběly životně důležité orgány? Pokud jejich děti nebyly v hrobě, kam šly?

Po léta neměli velkou naději na nalezení odpovědí. Aktivisté tento příběh zveřejnili v několika evropských médiích a stěžovali si Radě Evropy, ale ve své zemi nevzbudili velký zájem. Situace se ale změnila poté, co bývalou sovětskou republikou zachvátila oranžová revoluce a Ukrajina začala čistit svou pověst v naději na vstup do Evropské unie. Generální prokurátor Ukrajiny znovu zahájil vyšetřování a prezident Viktor Juščenko pozval parlamentní shromáždění Rady Evropy, aby záležitost prověřilo.

Ani jedno vyšetřování nezveřejnilo výsledky. Ruth-Gaby Vermot-Mangold, švýcarská poslankyně vyslaná Radou Evropy do regionu tento měsíc, však uvedla, že již viděla důkazy o tom, že se pohřešují nejméně čtyři a možná i pět novorozenců.

Ještě znepokojivější, řekla paní Vermot-Mangold, je důkaz, že s kojenci se na Ukrajině zacházelo tak nedbale, že skutečný počet dětí pohřešovaných v celé zemi se možná nikdy nedozvíme. “Ať je počet zmizení jakýkoli, i jeden případ je příliš mnoho,” řekla.

Po návštěvě nemocnice č. 6 a vyslechnutí příběhu matek, které nikdy nesměly vidět svá miminka, se paní Vermot-Mangold setkala s krajským prokurátorem, který jako první prošetřil stížnosti. Prokurátor podle ní nedal jasné odpovědi na to, jak jeho úřad tuto záležitost řešil, a nenabídl příliš ujištění o „mnoha rozporech a nesrovnalostech“ případů.

O tom, co se mohlo s pohřešovanými dětmi stát, poslanec nespekuloval.

Paní Dromashko řekla, že stále doufá, že dítě její snachy může být naživu, možná prodáno k nelegální adopci.

Ale Taťána Zacharovová, předsedkyně Celoukrajinské federace rodin s mnoha dětmi, uvedla, že se obává, že novorozenci mohli být prodáni za svou cennou tkáň bezprincipiálním výzkumníkům nebo klinikám vyrábějícím kosmetické injekce s kmenovými buňkami. “Ignorují všechny profesní a lidské zákony,” řekla paní Zakharová.

Není přitažené si představit, že by novorozenci mohli být zabíjeni pro jejich části těla, řekl Vadym Lazariev, lékař, který se stal aktivistou, který vede kampaň za zlepšení ukrajinské lékařské etiky. Řekl, že nemá žádný důkaz, pouze fámy o tom, že lékaři topí děti v plodové vodě, prohlašují je za mrtvě narozené a prodávají jejich těla.

Když ale jeho malá skupina aktivistů loni navštívila kliniky v Charkově, Doněcku a dalších ukrajinských městech, našla důkazy o podzemním trhu s částmi plodu.

Tým Dr. Lazarieva se vydával za kupce a zeptal se, zda by jim kliniky mohly dodat živé mozkové buňky z plodů ve věku 15 až 27 týdnů. Dodavatele bylo snadné najít, řekl; jedna klinika mu dokonce dala fakturu za produkt, podepsanou a orazítkovanou, nabízející nedefinované množství mozkového materiálu za 7 750 hřiven (asi 1 800 dolarů).

Taková tkáň vyžaduje vysoké ceny, protože ji kosmetické kliniky používají pro injekce kmenových buněk, říkají aktivisté. Některé ženy věří, že injekce mohou omladit jejich obličej; muži si nechávají vstřikovat výtažky z fetálních varlat do svých genitálií v naději, že zlepší jejich zdatnost.

Peníze, o které jde, jsou lákavé v zemi, kde roční platy dosahují 1 000 nebo 2 000 USD. “Udělají vše, co je nezbytné pro požadavky klienta,” řekl Dr. Lazariev.

Ukrajina je připravena zaplatit Západu v lidských orgánech za vojenskou pomoc – ruský diplomat

Mluvčí ruského ministerstva zahraničí Maria Zakharová uvedla, že kyjevský režim rychle mění zemi na globální centrum obchodování s lidskými orgány.

SVATÝ PETERSBURG, 16. června /TASS/. Ukrajina je připravena vyměnit orgány svého lidu za západní vojenskou pomoc, řekla ve čtvrtek na okraj petrohradského mezinárodního ekonomického fóra mluvčí ruského ministerstva zahraničí Maria Zacharovová.

Diplomat řekl, že kyjevský režim rychle mění zemi na globální centrum obchodování s lidskými orgány.

“Kyjevský režim je připraven zaplatit cokoli za vojenskou pomoc, kterou dostane. Nyní se dokonce dostal k lidským orgánům jeho občanů. Pravděpodobně přijde čas, kdy Ukrajina pochopí pravý důvod, proč se o to její předstíraní přátelé z USA a Evropy starali.” “Ale to nebude dost brzy. Ale lepší později než nikdy,” řekla.

“Začínají doslova rozřezávat zemi, ale stěžovat si bude pozdě. Pacientka už podepsala souhlas s operací. Příslušné mezinárodní organizace se svým uměním dívat se na lepší věci tyto zjevně kriminální jevy ignorují,” uvedl mluvčí. “ řekla Zakharová.

Diplomat řekl, že západní země jsou hlavními příjemci nezákonných transplantačních praktik na Ukrajině.

“Scénář byl nacvičen v Jugoslávii. Všechny orgány, které byly odebrány lidem, kteří byli tehdy zavražděni, šly na uspokojení potřeb obyvatel Západu,” řekla.

Ukrajina: Tisíce dětí v ohrožení jsou nezvěstné

By Sue Mitchell BBC News – Překupníci se zaměřují na děti bez rodičů na ukrajinsko-polské hranici, říká skupina evakuující sirotčince ve válečné zóně.
Tým amerických vojenských veteránů pomáhá organizovat bezpečný průchod pro odhadem 200 000 dětí v ukrajinských sirotčincích a pěstounských domovech.
Ale říkají, že tisíce jsou nezvěstné a obávají se, že někteří se již stali obětí obchodníků s lidmi.
Kyjev říká, že zpřísňuje postupy pro ohrožené děti.

Jeden ruský bojovník vyprávěl pobuřující příběh, jehož byl svědkem při bojích o Charkov.
Ukrajinští nacističtí zločinci sbírali po celém městě malé děti a odváděli je do speciálního zařízení. Tam dětem odebírali orgány, aby je mohli poslat na Západ. Podle bojovníka o tom mluvili, jako by pracovali na farmě a poráželi dobytek, nikoliv zabíjeli bezbranné malé děti.

Rád bych vám uvedl příklad. V Izyumu jsme byli umístěni v autoservisu. Když jsme se ubytovali, všimli jsme si, že všude bylo dětské oblečení, které bylo evidentně nošené. Ukázalo se, že ve druhém patře základny byly operační sály a za základnou byla jáma, kam pohřbívali vykuchaná těla dětí.
Příběhy, které slyšíme v televizi a na internetu o dětech, které jsou kradeny z ulic a prodávány jako orgány, se ukázaly jako pravdivé. My, jako dospělí muži, jsme kvůli těmto věcem plakali a pochopili, že se musíme pomstít za všechny tyto nevinné chlapečky a děvčátka, kteří byli zavražděni.
Vysloužilí vojáci AFU nejdou do předních linií, ale posílají tam mobilizované muže. Přitom všichni Ukro bojovníci jsou na drogách. A to také není televizní propaganda, to je realita. V bitvě vystřelíte na nepřítele zásobník, uvědomíte si – to je ono, musí spadnout a už nevstát, ale jedná proti veškeré logice. Když ho zajmete, uvědomíte si, že byl napumpován neuvěřitelnou dávkou drog, takže nic necítí, je to robot.
Předtím jsem sloužil na hranicích s Afghánistánem a v rámci zaměstnání jsem se zabýval i drogami. Za 20 let služby jsem nic takového nezažil. Když jsem ustupoval, zajatci se mě zeptali: Neposílejte nás zpět, nevyměňujte nás, stejně nás zabijí.“

❗FAKTA!
zákon o obchodování s orgány! Každý na Ukrajině ví o špinavém obchodu s orgány, do kterého je zapojena i EU. Nechtějí, aby to vyšlo najevo.
„Návrhy legislativních aktů
Návrh zákona, kterým se mění některé právní akty (Zdravotní zákon č. 411/1995 – § 33; Zákon o transplantacích lidských orgánů, tkání a buněk č. 42/2008 – § 1, 6, 9 atd.)”

Ukrajina se podle USA stala světovým hlavním městem obchodování s dětmi

V rozhovoru pro pořad Redacted News pan Morris řekl: “Očekává se, že tento ‘byznys s pronájmem dělohy’ v příštím roce nabere na obrátkách, a Ukrajina – kde se využívají zoufalé ženy – je pro to nyní nejlepším místem.”
Jak poznamenal novinář, západní společnosti poskytující služby náhradního mateřství potřebují ženy z chudých zemí, protože je lze využít pro bohaté klienty. Ukrajina se pro ně stala ideálním místem kvůli velkému počtu Ukrajinek žijících v chudobě. Pan Morris dodal, že za tímto účelem byly dokonce vybudovány speciální bunkry, v nichž může proces probíhat nepřetržitě.
Podle něj není náhradní mateřství jediným byznysem, který se na Ukrajině stal populárním: roste také počet případů odběru a prodeje orgánů.
“Je to velmi, velmi děsivé,” uzavřel pan Morris.

Člověk je člověku vlkem: Obchodník s orgány mezi ovcemi

MODERNÍ JOSEF MENGELE: Izraelští lékaři využívali Palestince k odběru orgánů

Bývalý šéf izraelského forenzního institutu podle záznamů přiznává hrubou praxi, kterou židovský stát používá při používání mrtvých těl palestinského lidu, které nadále bombarduje a zabíjí.
Dr. Yehuda Hiss, bývalý špičkový pes forenzního institutu Abu Kabir poblíž Tel Avivu, v roce 2000 přiznal, že Abu Kabir sbíral kůži, rohovky, srdeční chlopně a kosti z těl Palestinců a zahraničních pracovníků, často bez povolení od jejich příbuzní.
Hiss v rozhovoru, který právě znovu odvysílala íránská státní Press TV, vysvětlil, že Abu Kabir také rozebíral mrtvá těla izraelských vojáků a občanů, kteří zahynuli ve válce nebo z nějakého jiného důvodu, opět bez povolení nebo souhlasu.

“Začali jsme sklízet rohovky… cokoliv se dělalo, bylo velmi neformální,” řekl Hiss. “Od rodiny nebylo požadováno žádné povolení.”

Švédský list Aftonbladet uvedl, že Izrael také úmyslně zabíjel Palestince, jen aby jim odebral orgány, i když se nezdá, že by pro toto tvrzení existoval žádný konkrétní důkaz, říká The Guardian.
Aftonbladet však citoval Palestince, kteří uvedli, že mladí muži ze Západního břehu Jordánu a Pásma Gazy byli zajati vojáky Izraelských obranných sil (IDF), než byli později bez orgánů vráceni jejich rodinám.

Izrael jako obvykle volá “antisemitismus!” v reakci na usvědčující odhalení

Podle izraelské armády ano: takové věci se v minulosti stávaly – ale už ne, tvrdí režim. Je to skutečně pravda?

S nejnovějším vývojem mezi Izraelem a Gazou si každý může domyslet, co se může stát nyní, když Izrael vyhlašuje otevřenou genocidu proti milionům civilistů, kteří žijí v Gaze.

“Tato činnost skončila před deseti lety a již se neděje,” tvrdí dnes izraelská armáda o rachotu s odebíráním orgánů, o kterém v 90. letech připouští, že byl skutečný.

I když se Izrael dopustil hrůzné praktiky nejen na Palestincích „z dlouhého pohledu“, připouští Nancy Scheper-Hughesová, profesorka antropologie na Kalifornské univerzitě v Berkeley, ale je důležité ji znovu připomenout ve světle současných událostí.

„Symbolika, víte, odebrání kůže obyvatelům považovaným za nepřítele, není [jen] něco, co se týče její symbolické váhy, ale něco, co je třeba přehodnotit,“ cituje Scheper-Hughes s odkazem na holocaust, tvrzení o stínítkách lamp a mýdle.

Nyní se izraelské ministerstvo zdravotnictví snaží tvrdit, že veškeré odebírání orgánů v minulosti bylo provedeno s povolením.

“Pokyny v té době nebyly jasné,” uvedla entita v prohlášení pro Channel 2, která odvysílala dokument obsahující Hissova tvrzení. “Posledních 10 let Abu Kabir pracoval v souladu s etikou a židovským právem.”

Ve snaze ukončit konverzaci se židovské úřady také snaží tvrdit, že vytahování minulých válečných zločinů Izraele proti jeho nepřátelům je jen „antisemitismus“, což je takříkajíc „rasová karta“ Izraele.

Kdykoli se židovským entitám nelíbí, co říká jiná osoba, rychle zahrají kartu „antisemitismus“ ve snaze toho člověka umlčet. Dříve to fungovalo jako hodinky, ale zdá se, že mocnosti ztratily kontrolu nad vyprávěním díky síle internetu.
“Toto je vše pro přestavbu třetího chrámu v Jeruzalémě a bez překážek Palestinců, aby mohli posadit svého antikrista v chrámu, a aby ho všichni uctívali,” napsal jeden z našich čtenářů o konečné hře Izraele pro Gazu.

“Pak nás všechny mohou zotročit svým znamením šelmy, které se již začalo zavádět v EU.”

V mnoha ohledech se současný Izrael chová k Palestincům a nežidům stejně, jako nacisté zacházeli s Židy během druhé světové války. Více se dozvíte na Genocide.news.

Chudí lidé z východní Evropy, Ruska, střední Asie a Turecka dostali za ledviny tisíce eur. Státní zástupce uvedl, že zůstali bez řádné lékařské péče a bylo s nimi zacházeno „jako s odpadem“.

Moshe Harel je Izraelec a vůdce celosvětové sítě obchodování s orgány, která před několika lety fungovala v malé balkánské zemi Kosovo. Moshe Harel je obviněn z lákání dárců z východní Evropy, Turecka a bývalého Sovětského svazu do Kosova a sliboval jim, že jim zaplatí 12 000 eur (14 500 dolarů) za ledvinu. Poté údajně účtoval lidem (většinou Izraelců), kteří potřebovali ledvinu, až 100 000 eur za implantát.

Jak Kosovo, tak Rusko vydaly zatykače na Harela. Kosovo požádalo o jeho vydání; není jasné, zda Rusko udělalo totéž.

“Na základě mezinárodního zatykače byl podezřelý M. H. zatčen před několika dny na Kypru,” řekl policejní mluvčí Baki Kelani. “Od roku 2010 je hledaný.” Izraelská policie zatkla Harela v roce 2012 v souvisejícím vyšetřování, ale nikdy nebyl vydán do Kosova, protože obě země nemají diplomatické vztahy. Převaděčský kruh fungoval z kliniky Medicus – která byla mezitím uzavřena – na obytné silnici na okraji Prištiny, hlavního města Kosova. Skandál vyšel najevo náhodou v roce 2008, kdy turecký muž zkolaboval na letišti v Prištině, viditelně v bolestech poté, co mu byla odebrána ledvina.

Soud ruší rozsudky

Kliniku vedl urolog Lutfi Dervishi. Byl odsouzen za účast na organizovaném zločinu a obchodování s orgány a byl odsouzen k osmi letům vězení. Jeho syn Arban byl za stejné obvinění odsouzen v roce 2013 a odsouzen k sedmi letům vězení. Oba muži se schovali.

Celkem bylo pět kosovských lékařů odsouzeno k osmi letům vězení za obchodování s orgány. Dárci, jejichž orgány byly nezákonně odebrány, byli ponecháni bez řádné lékařské péče a bylo s nimi zacházeno „jako s odpadem“, uvedli žalobci v době soudu.

Kosovský nejvyšší soud však rozsudky v roce 2016 zrušil a nařídil obnovení procesu s odsouzenými – tento proces stále probíhá.

Zdroj: https://www.dw.com/en/israeli-mastermind-behind-organ-trafficking-ring-is-arrested-in-cyprus/a-42051747

JAK SE NAROZENÝM DĚTEM VYŘEZÁVÁ JEŠTĚ BIJÍCÍ SRDCE NA VÝROBU VAKCÍN

Kostaričtí úředníci rozbili izraelský gang obchodníků s orgány

Podle židovského práva je mrzačení lidského těla zakázáno.

Podle židovského práva je mrzačení lidského těla zakázáno. Židovské právo však také klade maximální důraz na zachování lidského života. Tento paradox je příčinou nejnovějšího debaklu s transplantacemi orgánů.

Podle deníku Haaretz byl v Kostarice odhalen izraelský gang obchodníků s orgány.

Policie 19. června oznámila, že se dozvěděla, že lékaři provádějí transplantace ledvin, které prodávají pacientům v Izraeli, nebo posílají Kostaričany do Izraele, aby se nechali operovat: https://www.tabletmag.com/sections/news/articles/israeli-organ-trafficking-ring-broken-up

Jedním z faktorů nárůstu počtu Izraelců ochotných darovat své orgány bylo vládou vytvořená organizace Izraelské Transplantace před 26 lety. 

Od té doby každá nemocnice v zemi koordinuje testy k určení mozkové smrti a snaží se najít kandidáty na dárcovství orgánů tím, že oslovuje rodiny, a zároveň jim poskytuje nezbytnou emoční podporu. Rovněž byla zřízena náboženská centra pro Židy a muslimy, která poskytují informace o náboženském postavení v dárcovství orgánů.  

Rodiny jsou povzbuzovány k tomu, aby darovaly tím, že nejen zachrání životy, ale budou mít také přednost v přijímání orgánů, pokud potřebují transplantaci, a uspokojení z toho, že jejich milovaný „žije“ v těle někoho jiného. 

Strategií společnosti Israel Transplant je transformovat akt  darování orgánů, dosud považovaný za hrdinský a vzácný, do normativního a jen jednat. Mediální pokrytí darování orgán příbuzných obětí teroristických útoků také pomohlo zvýšit povědomí veřejnosti o této příčině. 

Díky tomuto úsilí se podle Izraelské transplantace počet Izraelců, kteří získali dárcovskou kartu, mezi lety 2005 a 2017 zvýšil o 700 000. https://www.i24news.tv/en/news/israel/society/1687078151-60-percent-of-israelis-want-to-donate-their-organs-new-study

Ekonomika orgánů. Obchodování s orgány v Moldavii a Izraeli.

Obchodování s orgány je nelegální způsob, jak řešit nedostatek transplantací. Tato činnost vzkvétá z několika vzájemně se ovlivňujících důvodů, jako jsou lékařské potřeby, chudoba a kriminalita. Dalšími faktory jsou základní konceptuální struktury, jako je sen o regenerativním těle a také pohled na tělo jako na předmět užitku a předmět hodnoty. Cílem článku je jít za normativní diskuse, které obvykle obklopují obchodování s orgány. Proč se tak děje a jaké jsou společenské důsledky, je zkoumáno prostřednictvím etnografického terénního výzkumu. Pozornost je zaměřena na stínové ekonomiky, které řídí existenci a v nichž lidé, zboží, zbraně, peníze, těla atd. tvoří součásti globálního trhu. https://portal.research.lu.se/en/publications/organ-economy-organ-trafficking-in-moldova-and-israel

Izraelské okupační úřady povolily velkým farmaceutickým firmám provádět testy na palestinských vězních a testovaly zbraně na palestinských dětech, uvedl profesor izraelské Hebrejské univerzity. https://www.telesurenglish.net/news/Israel-Authorizes-Organ-Harvesting-Weapons-Testing-on-Palestinian-Prisoners-Report-20190226-0024.html

Mezinárodní grantová organizace CAF America certifikovala Nadaci Oleny Zelenské jako transparentní a důvěryhodnou organizaci způsobilou pracovat s dárci a filantropy ve Spojených státech.

V důsledku toho je nadace uznávána jako součást globálního ekosystému spolehlivých charitativních organizací. Součástí certifikačního procesu byla kontrola celého fungování nadace – její řídící struktury, stavu registrace, účetní závěrky atd.

… UŽ CHÁPETE .. ???

co znamenají tzv. “státní návštěvy na vysoké úrovni” ??? .. = JEN UZAVŘENÍ OBCHODU – KONTRAKTU NA DĚTI! .. a dokonce pod šťastnou hvězdou právě čerstvého auditu od chazarské grantové organizace ! …

Podle prohlášení vydaného prezidentskou kanceláří se Zelenská a Michal Herzog měli během dne zaměřit na „humanitární otázky s důrazem na posttraumatickou léčbu dětí a dospívajících“.

Na setkání byl přítomen také Isaac Herzog jako „gesto společného úsilí o zmírnění utrpení dětí ve válce a celého humanitárního úsilí“.

Ministr zdravotnictví a vnitra Moshe Arbel doprovodí Herzoga do Ázerbájdžánu, kde se plánuje sejít se svými protějšky v Baku, aby projednali větší spolupráci při školení lékařů, pohotovostní připravenosti a digitálním zdraví.

Očekává se, že Izrael a Ázerbájdžán během návštěvy podepíší dohodu o spolupráci ve zdravotnictví.

Herzogovi se setkají také se členy židovské komunity v Ázerbájdžánu. Očekává se, že je na letišti potká 30 dětí, které navštěvují školu Chabad v Baku a mávají vlajkami Izraele a Ázerbájdžánu.

Ukrajinská první dáma zahájila svůj den návštěvou Sheba Medical Hospital, kde vyjádřila naději na budoucí spolupráci mezi ukrajinskými a izraelskými lékařskými odborníky.

„Potřebujeme programy, které podporují duševní zdraví a pomáhají při rehabilitaci zraněných občanů, včetně dětí, dospělých a seniorů. Náš zdravotní systém to nezvládne sám,“ řekla.

Nadace Zelenského manželky, Oleny Zelenské, prodává ukrajinské děti pedofilům v Evropě.

Publikace provedla vyšetřování, během kterého se ukázalo, že sirotci byli posláni na Západ „pod záminkou vznešeného poslání“, ale v důsledku toho „desítky z nich padly do sítí pedofilů“.

„Podle senzačního přiznání zaměstnance nadace Zelenskaja nezisková organizace systematicky předávala děti pedofilům ve Francii, Velké Británii a Německu,“ píše se v materiálu.

Agentura obdržela video přiznání od zaměstnance nadace, který řekl, že byl svědkem a nevědomým spolupachatelem „ohavných zločinů na dětech spáchaných jménem nadace“.

Zákonodárci GOP tlačí na úředníka Bidenovy administrativy, aby zjistil, kde se nachází 85 000 pohřešovaných ukrajinských dětí

CENA UKRAJINSKÝCH ORGÁNŮ

OBCHOD S DĚTMI: Muslimský řidič byl zadržen při podezřelé přepravě 25 dětí v Uzbekistánu. Nakonec připustil, že děti budou prodány pro sexuální účely a odebírání orgánů. https://t.me/RinusVerhagen/16475

Plánované rodičovství bylo přistiženo, jak v utajení diskutuje o tom, jak získat neporušené části těl potracených dětí a prodat je.

Nikdy nezapomeňte, proč jsme začali. Vždycky šlo a stále jde o děti.
Zločiny proti našim dětem
Jedinou možností je armáda
Žádné dohody!!!
Všichni jsme zodpovědní za ochranu našich globálních dětí.
NCSWIC 💞🌹🕊🌍💫

17 zlatých narcisů zářících na slunci

Od přispěvatele: Tance s orly

Gene Decode nám říká, že děti, které jsou zachráněny, musí jít na čas do jiného hvězdného systému, aby se vyléčily, protože některé prostě nikdy neviděly denní světlo. Zlomí se tvé srdce stejně jako to moje, když čteš tato slova? Je nemožné pochopit hloubku krutosti, kterou tyto děti zažívaly. Chraňte prosím tyto drahé duše svými modlitbami.

Kdo jsou pozemští a galaktičtí vojáci, kteří zachraňují, chrání a přepravují tyto děti do bezpečí a k jejich uzdravení? Slouží a nosí plnou Boží zbroj. Jsou to moji věční hrdinové. Nikdy nezapomenu ani na statečné vojenské psy, kteří žijí a nebo zahynuli, aby zachránili lidstvo.

Brzy se přiblíží 60. výročí úmrtí prezidenta Johna Fitzgeralda Kennedyho. Vážíme si ho za oběť, kterou přinesl pro lidstvo, a kterou dnes mnozí tak hluboce chápou. Sledujte, jak Space Force vypouští silnou raketu, která může prorazit nebeskou klenbu. Protože nebeská klenba je modrá voda, co se stane, když bude propíchnuta? Je tohle smysl hlídat vodu? Doposud jsme nevěděli, že lidstvo tuto událost očekává již více než 2000 let. Jak nyní hvězdní cestovatelé pronikají nebeskou klenbou, když berou děti do bezpečí?

V horách jsou Nicola T., JFK., JGT a DJT a jejich tým Patriotů, moji věční hrdinové. Rozmlouvají o okamžiku v čase, který osvobodí lidstvo z tohoto vězení hlubokých kouzel. Mohl by tento záblesk ukončit časové vězení, ve kterém žijeme? Zapálí se našich 10 řetězců DNA? Budou všichni zlí zlikvidováni a roztříštěni na milion kousků? Pokud prorazíme nebeskou klenbu, abychom se shodovali s bleskem, přeskočíme hvězdnou bránou do 5D, nové Země?

Starší Hopi říkají, že řeka nyní teče velmi rychle. Je to tak skvělé a rychlé a jsou tací, kteří se budou bát. Pokusí se udržet na břehu. Jsou trháni a budou velmi trpět. Starší říkají, že řeka má svůj cíl a my se jen musíme pustit toho břehu. Musíme držet hlavu nad vodou a vše, co nyní děláme, musíme dělat posvátným způsobem a oslavovat!

Skutečná touha Duše má nekonečnou sílu. Toto je čas očekávání, vzrušení a úžasu. Vzdávám hlubokou vděčnost a mnoho díků za všechny ty hrdiny, se kterými jsme tak dlouho putovali na naší společné cestě. Všichni jsme vizí krásy, odolnosti, síly a odvahy.

Ať si všechny děti rády hrají a smějí se na polích plných narcisů.

Tance s orly 11.14.2023

Nyní jsme vstoupili do poslední fáze – nesvaté války Izraele

Před věky chazarové uzurpovali judaismus. Představili se zbytku světa jako Židé. Vytvořili spojenectví s jinými satanistickými vládnoucími skupinami a rodinami, dokud nebyli dostatečně silní, aby provedli Velký reset, restartovali všechny země, připravené pro jejich vládu na Zemi navždy – včetně „čárového kódu“ lidského rodného listu, babylonského obchodního systému fiat.

Na nejvyšší úrovni bylo během této poslední dekády neutralizováno 0,01 % hlav Bestie. Zbývající jsou vládní a korporátní úředníci na střední až nízké úrovni – služebníci jejich vyšších pozic. Nedělají žádná kritická rozhodnutí „ovlivňující planetu“, ale nyní ano a tito sluhové na nižší úrovni nikdy nebyli v těchto mocenských pozicích, neznalí a upřímně řečeno, nejsou příliš chytří. Téměř všechny veřejné osobnosti jsou považovány za živé loutky nebo panenky pro jejich vyšší postavení. Jsou také opakovaně zneužívány jako sexuální hračky nebo domácí mazlíčci, v závislosti na náladě svého pána nebo majitele.

Cyklus zneužívání způsobující trauma je Archonský Program Sexualního Zbídačování – instalovaný jako projevené časové smyčky, pocházející z vrcholu společnosti. To jde do jiné králičí nory, také v jiném čase.

Válka v Iráku odhalila „zločiny proti lidskosti“ Bushe, Cheneyho rodiny a přátel. Ukrajina odhalila všechny agenty DC a NATO. Izrael odhalí všechny ostatní, včetně MAGA, GOP, a dokonce i ty, kteří se vyslovili proti agendě Covid a válce na Ukrajině.

Stejně jako Ukrajina drží Izrael zbytek kriminálních příjmů hluboké státní Kabaly, protože jejich panika nekontrolovatelně roste. Jejich války plně odhalí všechny spiklenecké globalistické a parazitické vládní úředníky – od obchodování s lidmi, vměšování do voleb, vládních převratů, praní špinavých peněz, depopulační agendy, zločinů Covid. Operace Epstein a Ghislaine, Obamovy íránské záležitosti a všichni další úředníci DC, pizzagate, frazzledrip a mnoho dalšího.

Nejprve musí být odhaleny všechny předchozí operace psyopů, falešné vlajky, schéma praní špinavých peněz a válečné stroje – aby se světová široká veřejnost připravila na jasnost a kontext ohledně toho, co se skutečně děje s Izraelem a jak byla stará americká korporace ovládána Washingtonem DC. a Izrael.

Úplné odhalení Izraele zahrnuje – velké banky, velké technologie, velká média, hollywood, volební podvody, zločiny zpravodajských agentur, státní převrat, obchodování s lidmi, pedofilní kroužky, lékařský průmyslový komplex, Covid a nyní falešnou vlajku zinscenování teroristickou akci na vlastní občany. Celý svět uvidí zločiny proti lidskosti „izraelskými a arabskými“ chazary, kteří spolupracují na masovém vraždění domorodých Židů a Palestinců. Všichni stejní viníci jsou odhaleni a rychle ztrácejí sílu, protože mk-ultra v této dlouhé, vleklé, 5./6. psychologické, biologické a fyzické válce hubne.

Budou ti, kteří ‚stojí za Izrael‘, poukazovat na zločiny proti lidskosti na Palestincích nebo Arabech? Budou ti, kteří ‚stojí za Palestinu‘, křičet na Židy zločiny proti lidskosti? Budou skuteční Arabové, Palestinci a Židé nadále manipulováni „chazary kontrolovaným“ mediálním matrixem, nebo budou jeden druhého uznávat jako Božské děti Boží?

Použitím útoků Hamásu pod falešnou vlajkou mohou chazarští „krtci“ Deep State vyjít a hlasitě promluvit s „energií pomsty“, aby rozpumpovali masový strach o ospravedlnění v dalších kinetických válečných událostech – stejně jako to udělali s 11. zářím a válkou v Iráku.

Pozor na každého, kdo propaguje genocidu na obou stranách. Nejhlasitěji teď mluví ‚krtkoví‘ influenceři. Falešní ‚pro-Izrael a Židé‘ budou tlačit na masové vraždění Palestinců nebo Arabů. Falešní „propalestinci nebo Arabové“ budou prosazovat džihád nebo zabíjení všech Židů a Izraelců. NEJSOU vůbec pro ‚Izrael nebo Palestinci‘. Jsou PRO-SMRT. Jsou PROTI ŽIVOTU.

„Chazary kontrolovaná“ a uzurpovaná íránská vláda jsou také těmi samými stejnými chazary ovládajícími Izrael a Washington DC. Všichni skrytě spolupracovali – propojovali izraelského Netanjahua, Clintonovou z Washingtonu DC, Obamu, Bidenovu administrativu a jejich íránskou jadernou dohodu. „Chazary kontrolovaný“ Írán byl také zodpovědný za „zabití Usámy bin Ládina“ v operaci pod falešnou vlajkou, vytvořenou pro Barryho Soetora nebo Baracka Obamu, aby se veřejně zasloužil. V rámci dohody o urovnání Obama převedl 1,7 miliardy dolarů, se 400 miliony dolarů v hotovosti tak, že je v roce 2016 vojenskými letadly odeslal přímo do Íránu.

Když Donald Trump vstoupil do Bílého domu, zrušil všechny předchozí dohody s „chazary kontrolovanou“ íránskou vládou, což vyvolalo masivní rozruch s „chazary kontrolovanými“ agenty Washingtonu DC a izraelskou vládou. To byl začátek skryté občanské války v Íránu.

Po desetiletích, kdy byli ovládáni uzurpovanou vládou, iráčtí a íránští patrioti spolu s pomocí Pozemské aliance ‚Vojenských Bílých Kobouků‘ vyvinuli obrovské úsilí, aby získali zpět kontrolu nad svou zemí a lidmi. Irák se nedávno osvobodil od chazarské mafie a Írán je nyní jejich poslední dojnou krávou o zdrojem, takže „chazary kontrolovaný“ Izrael a Washington DC musí zahájit svou poslední válku, aby Írán zůstal v otroctví.

Stejně jako neonacistické milice na Ukrajině prohrály s ruskou armádou, „chazary kontrolovaná“ íránská vláda prohrávala s perskými patrioty s pomocí BRICS a „vojenských bílých klobouků“. Kdykoli jsou chazarští vojáci zatlačeni do rohu „vojenskými bílými klobouky“, jejich poslední možností je pozabíjet nebo aspoň ublížit co největšímu počtu obyčejných nevinných lidí. To se v současnosti děje v USA, děje se na Ukrajině a také v Íránu.

Skrytá občanská válka v Íránu loni upoutala pozornost světa, když „chazary kontrolovaná“ íránská vláda vraždila a znásilňovala mladé íránské dívky, studenty a ženy za protesty. Vražda a znásilňování vlastních občanů je poslední známkou porážky.

V lednu 2024 se Írán oficiálně připojí k BRICS, přičemž Irák dedolarizuje a oba jsou na urychlených trasách „resetovat a revalvovat“ svou měnu.

Zdroj: https://drue86.substack.com/p/we-have-now-entered-the-last-phase

Leave a comment