NOVINKY KOLEM KVANTOVÉHO FINANČNÍHO SYSTÉMU A ODHALENÍ VOJENSKÉHO PŘEVRATU

AMERICKÉ MINISTERSTVO FINANCÍ JE OFICIÁLNĚ ZBANKROTOVANÉ!

PŮJČÍ SI OD FEDU JEDEN BILION ~ 2. listopadu 2023

Mnozí, kteří sledují zprávy z tohoto blogu, si jistě všimnou různých scénářů vývoje amerických dluhových hodin, které dříve ukazovaly, že VŠECHNY dluhy byly zaplaceny! To se týká i dluhu USA… ti, kteří VĚDÍ, UŽ ZNAJÍ PRAVDU!

https://roserambles.org/2023/11/01/the-u-s-treasury-is-officially-bankrupt-will-borrow-one-trillion-from-the-fed-november-2-2023/

Bomba!!! Kvantové probuzení: Nejnovější průvodce a QFS revolucí v našem světě.

Autor: William Reed https://t.me/Gazetteller

Držte se svých míst a připravte se ponořit se hluboko do světa finanční revoluce; něco se v éteru posouvá a není to jen zůstatek na vašem bankovním účtu. Vítejte v éře kvantového finančního systému (QFS) a blížícím se globálním přechodu k

Všichni jsme snili o světě, kde by se peníze magicky objevovaly na našich účtech, kdykoli je budeme potřebovat. Ale co když to nebyl jen sen? V určitých částech USA a na celém světě může QFS tento sen splnit. Zde finanční instituce zajistí, že budete mít přístup k finančním prostředkům, kdykoli to bude potřeba. Přesto to nebude univerzální řešení. Na základě nezveřejněných kritérií obdrží každý jednotlivec různé finanční částky.

Nyní, než si s hvězdnýma očima představíte výplaty bilionů bankovek, je tu háček. Zatímco QFS je navržen tak, aby vás učinil bohatšími, funguje na rovnovážném modelu. To znamená, že pokud jste nashromáždili, řekněme, 300 milionů, možná nebudete moci okamžitě mít celou skrýš vašich peněz ve vašich vlastních rukách. Zdůvodnění? Zajistěte, aby každý dostal svůj spravedlivý podíl. Koneckonců, systém není navržen k vytváření monopolů, ale k demokratizaci bohatství.

Jak to tedy funguje? Finanční svět přechází od hmotné hotovosti k digitální tzv. „cloudové měně“. Vaše bohatství nebude uloženo v trezorech, ale bude se pohybovat v digitální říši. Tokeny budou novou měnou, kterou lze podle potřeby převádět na osobní a firemní účty. Je to jako mít peníze v bance, bez úrokových sazeb.

Spojením toho všeho dohromady je kvantový internet. Přesunout peníze, vytáhnout peníze, získat okamžité platby – je to finanční tanec přizpůsobený moderní době. QFS funguje jako spořicí účet, ale s kvantovým zvratem.

Ale co záchranná síť? V tomto krásném novém světě nejde jen o hromadění bohatství, ale také o jeho ochranu. QFS umožňuje až čtyři příjemce na jediný účet. Nezletilí mají pochopitelně omezeno otevírání účtů, ale nezlobte se! Opatrovníci mohou otevírat účty jejich jménem. V dobách zdravotních krizí tyto účty zajišťují, že příjemci dostávají stipendium, aby se uživili.

S velkou mocí (nebo bohatstvím) však přichází větší zodpovědnost. Tento přechod na QFS a související výhody nejsou zdarma pro všechny.

Pokud nejste obeznámeni s NDA, považujte je za svou zlatou vstupenku do této kvantové říše. Co se brzy stane „jednotlivci s ultra vysokou čistou hodnotou“, existují specifika, o kterých nemůžete blábolit. Diskutujete o datech směny, kurzech a postupech? Velké ne-ne-ne. Chvály na sociálních sítích nebo neformální konverzace vás mohou dostat do horké vody. Tyto smlouvy NDA mají uši všude – od vašich hovorů, textových zpráv až po vaše oblíbené platformy sociálních médií. Jeden chybný krok, jedno prohlášení s volnými rty a fuj! Vaše finanční prostředky by mohly zmizet ve vzduchu, držené jako rukojmí před porušením dohody.

Heslo? Uvážení. NDA mohou vypadat jako řetězy, ale jsou vaším štítem. Od online platforem, jako je webová stránka SafeLink, kde byste elektronicky podepsali svou NDA, až po osobní podpisy v Redemption Centers, to jsou protokoly. A pokud uvažujete o pozvání hostů na vaše schůzky, ani oni nejsou vyňati z mechanismu NDA.

I když to všechno může znít jako operace maskování a dýky, je to budoucnost, na kterou zíráme. Finanční sféra se vyvíjí, proměňuje se ve strukturu, která vzbuzuje úctu a zároveň je skličující. Ale tady je jádro – se změnou přichází adaptace. QFS a jeho složitosti jsou novým normálem, směsí neomezených možností a přísných mantinelů.

Jaká je skutečná dohoda s QFS?

Zatímco peníze samy o sobě jsou jen nástrojem, neutrální entitou bez emocí, sílu jim dávají systémy kolem nich. Vstupte do ‚duhové měny‘ – nový zázrak krytý zlatem, o kterém mnozí předpokládají, že bude pilířem tohoto nového finančního věku.

Krása QFS spočívá v jeho decentralizaci. Představte si svět, kde se váš účet jen automaticky doplňuje pokaždé, když vám dochází peníze. Systém je tak pokročilý, že v závislosti na tom, co vlastníte, rozhoduje o vaší výplatě. Ano, ne všichni jsou si v této nové době rovni. Pokud uvažujete o tom, že vstoupíte do místní pobočky, vložíte bilion bankovek a očekáváte 100 milionovou výplatu – zamyslete se znovu. Systém je postaven tak, aby zajistil rovnováhu bohatství. Nikdo se nestane trilionářem, ale ani nikdo neodejde s prázdnou.

Je zajímavé, že celá operace by byla umístěna v mlhavé entitě známé jako „cloud=mrak“. Tokeny budou srdcem transakcí a bez námahy převedou bohatství na osobní a firemní účty.

S QFS běžícím hladce s Quantum Internetem je pohyb peněz snadný jako lusknutím prstu. Pamatujte však, že to není magický úročený účet – funguje to spíše jako spořicí trezor.

Nezletilí si nemohou přímo zakládat účty, ale trápit se tím nemusí. Jejich opatrovníci mohou otevřít jeden pod jejich opatrovnictvím. Pokud se stane něco nepopsatelného a vy onemocníte, váš QFS zajistí, že vaši příjemci dostanou stálý tok finančních prostředků a zajistí, že je o ně postaráno.

Závoj tajemství: NDA a Směnná Centra

Hra s vysokými sázkami přichází s vlastní knihou pravidel. Každý, kdo vstoupí do tohoto finančního kolosea, zjistí, že podepisuje dohodu o mlčenlivosti (NDA). Standardní postup? Ne tak docela.

A není to jen měna Rainbow, o které musíte být opatrní. Slova jako ‚Vykoupení‘, ‚Dinár‘, ‚Forex‘ a další by mohla spustit poplach. Dívají se, a pořád, neustále.

Příklad jednoduché NDA – NO DISCLOSURE AGREEMENT – Vzájemná dohoda o utajení informací

Jo, a nemyslete si, že vaše digitální komunikace je soukromá. Náš přítel informátor, Eric Snowden, už prozradil, jak moc nás sledují.

Jak se tedy lze orientovat v této nové finanční říši divů?

Blížící se oznámení agendy GESARA může být naším počátečním hvizdem. Mnozí předpovídají, že po něm bude následovat smršť událostí: stanné právo ve vybraných městech, odhalení a nakonec zahájení jmenování Centra výkupů-směn.

Tady to bude šťavnaté. Očekávejte telefonát nebo e-mail, potenciálně od Wellse Farga, zvoleného strážce GESARA. Bez ohledu na to, zda s nimi bankujete, nebo dokonce nebankujete vůbec. Budou sloužit jako váš maják, který vás zavede do jednoho z osmi regionálních call center, kde kouzlo začíná.

Připravte se na cestu do Redemption Center. Načerpejte plyn, zůstaňte ve střehu a především udržujte rozum. Tento proces slibuje, že bude rychlý, potrvá pouhý měsíc, ale jak nám historie ukázala, když se svět změní, jen zřídka tak hladce.

Přesto je v této záhadě ještě další záhada: Kvantové přístupové karty. Říká se, že to nejsou ledajaké karty. Jsou naladěni na vaše jedinečné vibrace. Zní to jako sci-fi? Možná, ale před pár desítkami let tomu tak bylo i u telefonů s dotykovou obrazovkou.

Výkupní-Směnná Centra: Nejlépe střežené tajemství elity!

Myslíte si, že víte o nové éře financí? Přemýšlejte znovu! V zákulisí, na neznámých místech, existuje říše tak vlivná, že jejími chodbami bude chodit jen pár vyvolených. Centra vykoupení: kde se sbíhají kvantová technologie, tajemství a nesmírná moc.

První zastávka: Než se příliš vzrušíte, připravte se na utrpení! Pokud budete mít to štěstí a dostanete pozvánku, ani nepřemýšlejte o dokumentování své cesty. Kamery? Nahrávací zařízení? Zapomeň na to! Sledují vás a nenechají vás odhalit jejich operace. Vejdete do sterilního prostředí, kde není nic než židle a plátno, připomínající něco ze sci-fi thrilleru. S sebou si vezměte průkazy, a ne jen jeden, ale dva. Licence? Cestovní pas? ID státu? Vládní průkaz? Mějte je připravené!

Ale skutečný test? Vaše samotná podstata. Toto není obyčejný biometrický sken. Ponořují se hlouběji, nahlížejí do samotného jádra vaší bytosti a hledají čisté srdce. Máte zášť? Hořkost? To by vás mohlo dostat ze dveří rychleji, než stačíte mrknout. A když už mluvíme o dveřích, může jich být více. Které se vám otevřou? To řekne jen tvé srdce.

Jeden průkopnický insider, známý pouze jako XRP Dave Lion 1, riskuje všechno, aby posvítil na tento tajný proces. Odvážně prozrazuje drsné detaily prostřednictvím videí. Pokud jste technicky zdatní, zkuste ho vystopovat na Twitteru a YouTube. Slovo moudrým: použijte VPN.

Druhá zastávka: Pokud jste prošli testem srdce, vítejte ve skutečné hře. Tato stanice není jen o převodu amerických dolarů ze staré školy. Jde o krok do budoucnosti. Elita se loučí s tradičními penězi Cabal Banking System Fiat a uvádí měnu #Rainbow. Přineste si zim, dinár, dong a všechny ty exotické měny; tady dostanou svou skutečnou hodnotu.

Třetí zastávka: Evoluce v bankovnictví se brzy rozvine. Otevření vašeho bankovního účtu QFS zde je jako žádné jiné. Přijměte svou Quantum Access Card a sledujte, jak se všechna vaše aktiva slučují do jediné digitální síly na této kartě. Přidejte svou jedinečnou vibraci a stejně tak máte předmět, který nikdo jiný na světě nedokáže replikovat. Toto je vaše síla.

Čtvrtá zastávka: Humanitáři – vyvolení, ti, kteří drží Zimy, mohou dostat to, o čem se šeptá v temných koutech: telefon Q. Mluví se také o telefonech Tesla. Jisté však je, že to nejsou vaše typická zařízení. Šifrované aplikace, satelitní funkce – s těmito telefony postoupíte na další úroveň konektivity. A je toho víc! Ohromující příslib 1000 dolarového certifikátu na kvantový notebook. Připravte se na strhující váhy; bohatství, se kterým se chystáte setkat, nemá obdoby.

Pátá zastávka: Zde se začíná šířit finanční síť. Nastavení primárních a sekundárních účtů je vaší prioritou. Vaše Quantum Access Card funguje jako základní klíč k vašemu nově nalezenému bohatství. Ale s tímto klíčem začíná skutečná hra. Během 24 hodin jste vydáni na milost a nemilost banky a budete se prodírat složitostmi zakládání nesčetných účtů.

Na tomto místě vstupují do hry čtyři typy podúčtů:

  • Osobní účty
  • Korpotátní / firemní účty
  • Účty humanitárních projektů

Správci bohatství se kolem vás budou třepetat jako můry v plamenech. Jsou tam, vyzbrojeni slibem, že vám pomohou, ukazují vám jak je to provázáno. Mohou vám představit zázraky neomezených výdajů a investičních příležitostí. Pamatujte však na tento zásadní fakt: volba je síla. Můžete se pro ně rozhodnout, nebo můžete věřit svým instinktům a jít sólo.

V očích se zalesknou přísliby luxusu – domy, jachty, šperky, které by císaři záviděli. Má to však háček! Překročení výdajů se nedoporučuje; ve skutečnosti je tam strop. Chcete se hýčkat bohatou večeří? Přemýšlejte dvakrát, než upustíte více než 100 000 $ na jedno jídlo. Existuje mnoho varovných příběhů o výhercích loterií, kteří se propadají z bohatství přímo do hader. Jejich pokusy a omyly vás aspoň připoutají více k realitě.

Půvab korporátních / firemních účtů je nepopiratelný a poskytuje vám ochranu před zvědavýma očima finančních institucí. Přesto, když budete procházet touto sférou, budete potřebovat důvěryhodný doprovod. Možná právníci, účetní, správci majetku? Ale přílišný spěch dělá ztráty. Nespěchejte, zvláště se zakládáním Trustů.

Šestá zastávka: Zde se seznámíte s biometrickou vibrační kartou ATM. Toto není jen tak ledajaká karta; tato karta rezonuje s tvým samotným bytím. Pouze vy můžete ovládat její sílu. I když se může zdát, že je propojena s QFS, je samostatná. QFS je kolosální počítač, propojený s kvantovým systémem.

Sedmá zastávka: Pokud byste se ocitli v nouzi o okamžité finanční prostředky, tato stanice je majákem. Můžete požádat o pěknou částku v proslulé měně New Rainbow. Přesto je trpělivost ctností; bankám může chvíli trvat, než se přizpůsobí, ale Redemption Centers jsou napřed, protože jsou již vybaveni touto novou měnou.

Osmá zastávka: Dokumentace je síla v tomto vysoce sázkovém prostředí. Zde si můžete vyžádat dopisy s potvrzením o finančních prostředcích, které jsou důkazem vašeho rostoucího bohatství.

Devátá zastávka: Finále! Fáze, kdy se do popředí dostávají vaše humanitární instinkty. Předejte své pečlivě naplánované humanitární projekty personálu RV nebo tajemné #MilitaryAlliance. Pokud najdou ve vašich plánech opodstatnění, budete se těšit. Bude vám přidělen kontakt na Vojenskou alianci a schůzka pro Med Bed – lékařský zázrak – nejen pro vás, ale i pro vaše blízké a dokonce i vaše milované mazlíčky.

Závěr: Zvednutí závoje v centrech výkupu a směny

V labyrintu různých center vykoupení se člověk nemůže ubránit pocitu tíhy toho, co se zdá být epochálním posunem ve způsobu, jakým zacházíme s bohatstvím, technologií a možná i s naším osudem. Tato centra, jak jsme zjistili, jsou více než jen další bankovní zařízení; představují spojení nejmodernější kvantové technologie, přísných lidských hodnocení a vzrušujícího příslibu nebývalé prosperity.

Během našeho průzkumu je jasné, že Redemption Centers centra výkupu a směny nejsou pouze finanční podnik; jsou morálním, technologickým a společenským testem. Zavedení Quantum Access Cards, biometrické vibrační ověřování a složitost Wealth Managementu nově definují naše konvenční chápání bezpečnosti a finanční svobody. Testy Pure Heart a důraz na humanitární projekty naznačují pokus o spojení bohatství se ctností, fascinující průsečík blahobytu a altruismu.

Přesto s každým odhalením o těchto centrech vyvstává množství otázek a nejistot. Proč tak složitý proces? Jaké jsou skutečné záměry těchto zdánlivě benevolentních zařízení? A co je nejdůležitější, co to znamená pro budoucnost naší společnosti?

Podtext vojenské Aliance, volání po Med Bed a důraz na „Nový svět“ znovu zdůrazňuje, že možná stojíme na prahu odvážné nové éry. Je to éra, kde kvantová technologie bude hrát klíčovou roli, kde samotná podstata člověka – až po samotné jeho vibrace – bude určovat jeho místo ve světě.

Navzdory bohatství, technologiím a lákadlům neomezených možností, které centra výkupu a směny nabízejí, se všude táhne poznámka o opatrnosti. Od varování před předváděním svého bohatství až po rady, jak procházet odvážným novým světem s rozvahou, je zřejmé, že s velkou mocí přichází ještě větší zodpovědnost.

V této sázce na centra výkupu a směny nám zůstal zastřešující sentiment: Jak se svět řítí k bezprecedentní fúzi technologie, bohatství a morálky, dospějeme k této příležitosti, nebo nás pohltí právě ty síly, které hledáme zapřáhnout?

Pouze čas ukáže.

Zatím zůstáváme bdělí, doufáme a jsme stále zvědaví na horizont, který láká.

Zdroj: https://gazetteller.com/bombshell-the-quantum-awakening-the-ultimate-guide-to-redemption-centers-and-the-qfs-revolutionizing-our-world

AKTUALIZACE: Revoluce debetních karet QFS je tady! Jak by nejnovější aktualizace GESARA mohla zcela přetvořit budoucnost VISA a Mastercard!

Autor: William Reed https://t.me/Gazetteller

V neustále se vyvíjejícím světě financí probíhá seismický posun. Samotný základ našeho globálního ekonomického systému se otřásá a otřesy pociťuje každý jednotlivec, instituce i národ. Ale co se skutečně děje v zákulisí? Pojďme se ponořit hluboko do kalných vod tohoto finančního přechodu.

V první řadě letitá otázka: Bude naše milovaná VISA nebo Mastercard stále aktuální? Aliance, ta stínová skupina mocenských hráčů, tvrdě pracuje. Nesedí jen tak kolem; restrukturalizují celý rámec VISA nebo Mastercard tak, aby byl v souladu s debetní kartou QFS. A Hádej co? Budou mít úspěch. Proč? Protože obchodní poplatky spojené s kartami VISA, Mastercard a dalšími budou brzy minulostí. Správně, žádné přemrštěné poplatky!

Ale je toho víc. Prokletí společností vydávajících kreditní karty a neustálá hrozba odcizených karet a podvodů budou vymýceny. Systém QFS není jen finanční nástroj; je to pevnost. Slibuje, že odstraní všechny podvodné aktivity, včetně stále se množícího strašidla krádeží identity. S QFS je naše finanční bezpečnost zaručena. Jak přecházíme na Q telefony a Quantum počítače, Paymasters budou našimi průvodci, kteří osvětlí cestu vpřed.

Nyní si promluvme o bombách roku 2023:

Bankovní revoluce: Lavičky jsou hotové. bankéři? Nepřicházejí jen o práci; jim hrozí nejvyšší trest. GITMO je jejich cílem a na mnohé čeká popravčí četa. A pokud si myslíte, že vidíte známé tváře z Gates Foundation, zamyslete se znovu. Jsou to pouhé tělesné dvojníky, herci pod kontrolou Bílých klobouků. Ti skuteční? Pouze čas ukáže.

Systém kvantového finančního bankovnictví: Banky se propojují a likvidita prosakuje do různých sektorů. Společnost SWIFT testovala a prokázala, že digitální měny centrální banky (CBDC) a tokenizovaná aktiva lze bez problémů integrovat se stávající finanční infrastrukturou. Mezinárodní platební systém ISO20022 se připravuje na plnou aktivaci. A termín? 20. března Poznamenejte si do kalendářů.

Global Power Dynamics: PM Modi of India představila na finančním setkání G20 novou platformu digitálních plateb UPI. Potenciální expanze BRICS by mohla signalizovat pokles dominance dolaru. BRICS se svými potenciálními novými členy jsou připraveny napadnout Západem podporovaný MMF.

Změny měn: Sber Bank, gigant v ruském bankovním světě, učinila průlomové oznámení. Pozastavují doplňování bankovních karet v amerických dolarech a eurech. Navíc nákup peněz z USA a Evropské unie v jejich bankomatech? To je mimo stůl.

Politické změny: Jižní Afrika, země BRICS, je na pokraji změny režimu. Marxistická vláda ANC bude brzy nahrazena v souladu s cíli BRICS a GESARA. Mezitím Irák provádí historické finanční kroky, přičemž jeho devizové rezervy dosahují vrcholu na ohromujících 115 miliardách dolarů.

The Ukrajinské Tajemství: Pokud Ukrajina nemá hranice, co jí v tom brání? Mapa vypráví příběh, ale vyprávění ještě nebylo plně odhaleno.

Výměna Zimů: Očekávané výnosy z Zim Redemption jsou horkým tématem. Zatímco některé zdroje uvádějí čísla v rozmezí od 11 do 40 milionů dolarů za 100T Zimní bankovku, jiné naznačují neomezený potenciál. Ale prozatím je moudré postupovat opatrně a zvážit konzervativní odhad 11 dolarů za každý milion zimských dolarů.

SCOTUS Odhalení: Důkazy byly předloženy SCOTUS, což naznačuje, že Brunsonova tvrzení o zasahování do voleb platí. Ohromujících 388 z 535 členů Kongresu je zapleteno do masivního porušení své přísahy. Obvinění z velezrady jsou na obzoru.

Prosba pro humanitární pracovníky: Držitelé šeků Zim Bonds a Zim Agri jsou ve zmatku. Usilují o srozumitelnost, transparentnost a respekt. Lídři na všech stranách jsou vyzýváni, aby poskytovali přesné informace, aby se zmírnil zmatek a nedůvěra. Na odpovědi čeká řada naléhavých otázek, od typů a podmínek Zim Bonds až po procedurální kroky nákupu a složitosti Tiers.

Stínový svět kvantových finančních systémů: Více, než se na první pohled zdá

QFS, jak se tlumeně šeptá mezi elitou, není jen další finanční strategií. Je to srdce nové éry, pulzující a živé, poháněné nezveřejněnými kritérii, která určují, kdo co dostane. Finanční odměny se již nerozdávají chtě nechtě. V tomto šílenství je metoda, struktura, která zajišťuje spravedlivou distribuci, algoritmická spravedlnost, která je, upřímně řečeno, bezprecedentní.

Odvracíme se od hmotných peněz, od studených tvrdých peněz, které můžete držet v ruce. Místo toho horizont předznamenává digitální měnu v cloudu. Toto není budoucnost; to je TEĎ. A v tomto paradigmatu mění hru žetony. Nejsou to jen luxusní digitální symboly; jsou vaší vstupenkou k prosperitě. Bez námahy plynou na osobní a firemní účty, bez úrokových poplatků – průlomový zlom od tradice.

Možná se teď ptáte, jak tento éterický systém funguje? Kvantový internet. Zní to jako sci-fi, že? ale není. Je to tady. Zjednodušený portál, kde se finanční prostředky pohybují s grácií a nabízí kouzlo okamžitých plateb. QFS nefunguje jako váš obyčejný bankovní účet. Je to spořicí účet na steroidech s kvantovou podporou.

V tomto digitálním tanci se však nesmí zapomínat na záruky. Koneckonců, nejde pouze o shromažďování bohatství; jde o jejich ochranu do budoucna. QFS to zajišťuje rezervou až pro čtyři příjemce. A pro nezletilé? Neboj se! Účty mohou na jejich jméno otevřít jejich opatrovníci. Brnění proti nejistotě, které zajistí, že o ně bude postaráno během zdravotních krizí.

Přesto vstup do této říše od jejích zasvěcenců něco vyžaduje: Ticho. Absolutní diskrétnost. Dohody o mlčenlivosti neboli NDA jsou novými pasy do této kvantové dimenze. Nejsou to jen papírové okovy; jsou to ochranné bariéry. Pomlouvat o směnných kurzech, poplatcích, postupech? To je cesta do záhuby. I náznak na sociálních sítích nebo zašeptané tajemství může znamenat katastrofu. Jeden špatný pohyb a vaše nahromaděné bohatství se může vypařit, uvězněno porušením protokolu. Platformy jako webová stránka SafeLink jsou strážci těchto NDA, přičemž centra obnovy fungují jako bašty těchto posvátných obřadů.

Co však tuto transformaci pohání? Tajemná „duhová měna“. Je připravena stát se páteří naší nové finanční epochy a je podpořena nadčasovým lákadlem zlata. Toto není jen další digitální měna; je to síla, se kterou je třeba počítat.

Brilantnost QFS spočívá v jeho přirozené decentralizaci. Slibuje svět, kde jsou prázdné kapsy minulostí. V závislosti na vašich aktivech systém rozpozná vaši výplatu. Toto není fantazie. Mantra nového věku? Stejné, ale rozdílné odměny. Vcházíte do své nové banky se sny o bilionových výplatách? Ne tak zhurta! Je to o rovnováze, ne o nadbytku.

Mystika této revoluce je zahalena v „oblaku“. Žetony jsou mízou tohoto nového věku, pohybují se ve složitosti osobního a firemního bohatství. Díky synergii QFS a Quantum Internet jsou finance zefektivněny. Žádné kudrlinky, žádný zájem – je to opevněná klenba.

Na závěr, stojíme nad propastí změn. Když se náš svět potýká s příslibem a výzvami kvantového finančního systému, je nezbytné být informovaný, bdělý a hlavně přizpůsobivý. Budoucnost, dámy a pánové, nepřichází jen tak; je to tady. Zůstaňte probuzení. Buďte připraveni. Buďte prosperující.

Zdroj: https://gazetteller.com/update-the-qfs-debit-card-revolution-is-here-how-gesaras-latest-update-could-completely-overhaul-the-future-of-visa-and-mastercard/

NALÉHAVÉ! VOJENSKÝ INTEL: Kongres a INTEL výbor mají v plánu odhalit VOJENSKÝ PŘEVRAT

Autor: Medea Greere https://t.me/AMGNEWS2022

V době, kdy se informace pohybují rychlostí blesku, se koridory moci neprotínají jen s tajnými schůzkami a tichým šeptáním. Nyní se digitální aréna, zejména sociální média, stala novým bojištěm. Objevily se zprávy o odvážné vojenské strategii využít právě tyto platformy k odhalení operací Hlubokého Státu. Ale jako vždy je pod povrchem víc, než se na první pohled zdá.

Jak technologie postupuje, vyvíjí se samotná struktura komunikace a výměny informací. Sociální média už například nejsou jen pro zveřejňování fotek z dovolené nebo tweetování výběru snídaně. Proměnila se ve složitou síť, kde jsou údajně organizovány mocenské hry, zpravodajské operace a dokonce i převraty.

Tichá vojenská strategie. Pro ty, kteří si vždy udržovali bdělé oko, není myšlenka, že vojenské operace by mohly využít potenciál sociálních médií, nová. V srdci tohoto digitálního věku si již dávno představovali použití těchto platforem jako zbraně – ne proti cizím protivníkům, ale k odhalení plánů takzvaného „Deep State“.

Pojem „Deep State“ se v politických kuloárech často skloňuje, někdy odmítavě, jindy s vážností. Nedávná odhalení však dodávají vyprávění zlověstný nádech. Nárok? Že dochází k záměrnému pokusu určitých prvků v rámci amerického zpravodajského a obranného aparátu manipulovat demokratické procesy a udržovat tajnou kontrolu.

Kongres v zaměřovači. Ale toto není jen maskovací příběh vojenské strategie. Kongres se také ocitá v tomto víru. Za pozlacenými dveřmi Capitol Hill se schyluje k bouři. Zdroje naznačují, že zpravodajský výbor je na pokraji odhalení vojenského převratu. Nejde o ledajaký převrat, ale o takový, který má údajně úponky, které obepínají ty největší agentury v zemi: Ministerstvo spravedlnosti, FBI a CIA.

Obvinění jsou usvědčující. Říká se, že tyto agentury využívaly nesmírného potenciálu sociálních médií ke špionáži – nikoli protivníků, ale samotného Kongresu. A nejen Kongresu. Pod tímto digitálním dohledem byl údajně zpravodajský výbor Senátu a dokonce i bývalý prezident Trump. Rozsah shromažďování dat, která tato tvrzení drží nad vodou, je bezprecedentní a ohromující.

Ukradené volby a tajné spiknutí. O to více šokující je údajné spojení s ukradenými volbami. V éře, kde je posvátnost hlasování zuřivě diskutovaným tématem, je samotná myšlenka, že by zpravodajství Hlubokého Státu – Deep State mohlo ovlivňovat volební výsledky, nic výbušného. Nejenže otřásá základy demokracie, ale také vyvolává otázky o samotné podstatě svobody a volby.

Tím tato domnělá pavučina klamu nekončí. Obvinění ze zastírání, dezinformačních kampaní a podzemních operací jsou hojná. Čím hlouběji se člověk ponoří, tím je temnější.

Sociální média: Dvojsečný meč. Samotný nástroj, který se nyní údajně používá k odhalení těchto operací, je ten, který byl údajně využit pro špionáž. Sociální média jsou ve své rozlehlosti přínosem i zkázou. Demokratizuje informace, ano, ale také zanechává zející díry zranitelnosti.

Tento příběh o intrikách a úskocích také slouží jako ostrá připomínka. V závodech o konektivitu a hladu po aktualizacích v reálném čase má příběh i temnější stránku. Každý příspěvek, každý tweet, každé přihlášení může být víc než jen digitální stopa. Mohl by to být datový bod v rozsáhlé zpravodajské síti.

UDÁLOST: Spojené státy pod vojenskou kontrolou – Skrytá pavučina COG a vojenských operací.

Aktivace plánu kontinuity operačního plánu po útocích z 11. září připravila cestu pro skrytou a otevřenou integraci vojenských válečných zákonů. Když se ponoříme do této změny paradigmatu, odhalíme skrytou říši, kde se prezidentské pravomoci, výkonné příkazy a vojenská okupace sbíhají ve vzájemně propojeném labyrintu kontroly.

V době bezprecedentní nejistoty a globálních nepokojů se operační stabilita Spojených států dostala do centra pozornosti. Za okem veřejnosti se dala do pohybu složitá síť strategií a protokolů, které zpochybňují vládu, bezpečnost i suverenitu národa. Termín „kontinuita vlády“ (COG) kdysi pouze odkazoval na vize jaderné války a katastrofické scénáře; dnes stojí jako strážce složitého rámce s dalekosáhlými důsledky.

Vývoj COG za hranicemi jaderných hrozeb:

Princip COG, který je tradičně koncipován jako ochrana proti jaderné válce, nabral po útocích z 11. září neočekávaný obrat. Národ se probudil do nové reality: adaptivního a odolného vládního aparátu, který dokázal vydržet i ty nejkatastrofičtější události. Když se popel z Dvojčat usadil, ze stínů se vynořil Plán kontinuity operačního plánu, který fungoval jako plán pro vládu, která se odmítla nechat paralyzovat.

Formace spočívá ve složité souhře mezi prezidentskými pravomocemi a ministerstvem obrany. Jádrem této symbiózy jsou výkonné příkazy, ovládající schopnost rozpoutat skryté a otevřené vojenské operace. Nejasné hlubiny kapitoly 11.3 Válečného zákona – Stanného práva (mezinárodního!) nabízejí vzrušující pohled do arzenálu opatření, která lze použít pod záštitou vojenské okupace.

Skryté vojenské operace, zahalené tajemstvím a využívající umění skryté špionáže, se staly tvrdou měnou této nové éry. Tyto operace fungují jako duchové ve stínu a stírají hranice mezi národní bezpečností a individuálním soukromím. Ozvěny odhalení Edwarda Snowdena se rozléhají touto tajnou krajinou a připomínají nám cenu zaplacenou za nekontrolovanou moc.

Když hlavní vysílatelé odhalí stíny: TRUMP, MUSK, CARLSON a Rogan Twist

Intenzivní spodní proud v mediální krajině se odhaluje, když se na světlo vynoří hlavní vysílací společnosti a vlivné osobnosti, které odrážejí sentiment, o kterém se šeptá už léta. Nexus? Trump, Musk, Carlson a nečekaný Roganův zvrat.

Když závoj stáhnete, to, co je pod ním, je často mnohem více fascinující a komplikovanější než to, co se na první pohled zdá. Po léta se množily teorie o zákulisních interakcích a spolupráci hlavních mocenských hráčů. S explozí alternativních mediálních platforem nabralo šíření těchto teorií neuvěřitelné tempo. Nyní, když překračujeme polovinu roku 2023, některé z těchto pověstí se již nezdají být tak pobuřující.

Už to není šepot; je to řev. Nepopiratelná rezonance nepřichází od nikoho jiného než od vlivných osobností, jako je Patrick Bet-David (PBD) z Valuetainment, jehož dosah se stal silou, se kterou je třeba počítat. Podcast společnosti PBD, obrovský ve světě vysílání, ovlivní každý měsíc více než 30 milionů lidí. Nejedná se pouze o jeden stream, ale o masivní, vlnící se efekt, protože jeho podcast je znovu vysílán na tisících kanálů, webových stránkách a prohlížečích po celém světě.

Tichá aliance

Může se to zdát jako odvážné tvrzení, ale důkazů přibývá. Několik klíčových postav se údajně schází, pohybují se pod povrchem jako dobře namazaný stroj. Přemýšlejte o tom: Trump se svým nepopiratelným charismatem a schopností rozhýbat masy; Elon Musk, geniální podnikatel známý průkopnickými podniky a svými odvážnými komentáři o společenských strukturách; a Tucker Carlson, výmluvný a často kontroverzní hostitel, vrhající světlo na témata, která by mnozí raději zůstali ve tmě.

Šeptání a spekulace kolem tohoto tria nejsou nové. Během posledních několika let byly navrženy v mnoha diskrétních „KAPÁCH“, které naznačovaly, že hlavní internetové podcasty jsou aktivovány pro šíření klíčových informací. A i když to mnozí možná zavrhli jako pouhé konspirační teorie, nedávný nárůst konkrétních vysílání nás vyzývá, abychom to přehodnotili.

A pokud tento triumvirát nebyl dostatečně zajímavý, je tu ještě přesvědčivější vrstva. Joe Rogan, známý svým brutálně upřímným stylem bez omezení, byl v tomto rozvíjejícím se příběhu významnou součástí. Před pár lety jisté „KAPKY“ naznačovaly, že Roganovo zjevné pohrdání Trumpem bylo na odiv. Byla to lest. Nyní, ve vrcholném zvratu, Rogan údajně hledá Trumpa pro monumentální podcast 2023 nebo 2024.

Proč by to mělo být významné? Protože Rogan obrátil svůj zrak proti vnímaným protivníkům. V posledních měsících přebíral informace o vakcínách, zpochybňoval významné osobnosti jako Gates a organizace jako WHO, WEF, a dokonce vyzdvihoval Sorosovu roli. Zašel tak daleko, že odhalil Bidena a potvrdil kontroverzní témata, jako je situace s notebookem Hunter a příběh o tajné dohodě o Rusku.

Konfrontace „Deep State“

Termín ‚Deep State‘ byl nějakou dobu omílaný, někdy zesměšňovaný, často zavrhovaný. Ale to, co dělá Rogan a nyní potenciálně tato aliance Trumpa, Muska a Carlsona, nás nutí čelit její existenci. Existuje globální mašinérie, která pracuje tiše, utváří příběhy a kontroluje výsledky? Čím více se člověk ponoří do odhalených lahůdek, tím těžší je přimhouřit oko.

Už to nejsou jen pouhé bláboly pár vyvolených. Tlukot bubnu je stále hlasitější a nelze jej ignorovat. Když se hranice mezi realitou a inscenovanými příběhy stírají, agresivní tón není jen preferován – je to zásadní. Pravděpodobně se nacházíme v jedné z politicky a společensky nejvíce nabitých epoch v nedávné historii. Obyvatelstvo se probouzí a dožaduje se pravdy.

V této rozsáhlé mediální krajině je snadné se ztratit, nechat se strhnout mainstreamovými vyprávěními. Ale jak prokázaly platformy jako podcast PBD a Roganova show, alternativní zdroje již nelze zavrhnout. Jsou tady, jsou mocní a odtahují oponu mnoha skrytých plánů.

Takže, kde nás to opouští?

Vyzbrojeni klíčovými slovy jako Trump, Musk, Carlson, Rogan, Deep State a další, je zaručen hlubší ponor do světa alternativních médií a jejich výbušných odhalení. Výzva k akci je jasná: Zůstaňte bdělí, zpochybňujte mainstream a hlavně hledejte pravdu. Bez ohledu na to, jak dramaticky nebo agresivně to může znít, doba pasivní spotřeby skončila.

Jak míříme dále do roku 2023 a blížíme se k roku 2024, vzchopte se. Toto drama teprve začíná, a pokud má současná trajektorie něco dělat, čeká nás nezapomenutelná jízda na horské dráze. Takovou, kde se pravda, síla a intriky střetnou v podívané, jakou svět ještě neviděl.

Americké tajné operace a skrytí vůdci

S přihlížejícím světem se ze stínu vynořují určité postavy, které hrají své role s přesným záměrem. Od veřejného pohrdání bývalým prezidentem Trumpem až po odhalení RFKJR o takzvané „plandemii“, vnitřní fungování tajných amerických operací pomalu, ale rozhodně vychází najevo.

Svět politiky není jen o volebních urnách, projevech nebo volebních kampaních. Daleko od reflektorů řídí běh dějin skryté operace. Tento hluboký ponor odhalí složité a skryté příběhy a odhalí tajemství amerických vojenských bílých klobouků, klíčových hráčů a jejich vzájemně propojených misí.

A Game of Disguise: The Trump Paradox

Běžnému pozorovateli připadalo rozšířené pohrdání Donaldem Trumpem organické. Ale v tajných chodbách vojenských psychologických operací to byl promyšlený krok. Proč? Kultivovat sítě. Pokaždé, když někdo vyjádřil svůj odpor vůči Trumpovi, vytvořil se další uzel v rozsáhlé síti vlasteneckých komunit a anonymních bojovníků proti [DS], sdružující neutrální Američany, aniž by si to uvědomovali.

Bobby Kennedy Jr. nebyl jen další demokrat. RFKJR, ovládající 30 % Demokratické strany, měl podstatný vliv a neváhal jej využít. Neúnavně pracoval na odhalení toho, co mnozí nazvali „plandemií“, přičemž odhalil očkovací agendy elit, biolaboratoře a jejich zapojení do ukrajinské války. Jeho odhalení o obrech jako BlackRock, Vanguard a vojenském komplexu šokovalo samotné jádro establishmentu.

Zatímco někteří mohou namítat, že RFKJR je jen aktivista, ve skutečnosti je to šachová figurka, která se metodicky pohybuje po velké šachovnici. Konec hry? Spojování různých vůdců a jejich komunit v rámci tajných vojenských operací. Toto sloučení, kdysi pomalé a nedetekovatelné, nyní rychle vyvrcholilo.

Podivuhodný případ Muska a Desantise

Vstupuje Elon Musk, miliardář známý vesmírnými raketami a elektromobily. Muskova podpora Desantisovi nebyla jen náhodná podpora. Byl to krok ve větší hře. Následný neúspěch Muskovy twitterové kampaně pro Desantis v květnu nebyl náhodný. Místo toho šlo o plánované selhání. Mnozí si pamatují neslavnou noc, kdy Twitter nevysvětlitelně havaroval, což zajistilo, že se Desantisova politická dynamika nikdy nevzpamatuje. Náhodná závada nebo pečlivá strategie?

Jim Jordan, RFKJR a Fauci Nexus

Zatímco zástupce Jim Jordan neúnavně kráčí po Dr. Anthony Faucim a má v úmyslu odhalit National Institutes of Health (Ústav Národního Zdraví), není sám. RFKJR drží karty, strategické a zničující, které mohou odhalit původ současné pandemie a spletité vrstvy podvodu kolem ní.

Nejvyšší síla: SCOTUS pod kontrolou bílých klobouků

Nejvyšší soud země, Nejvyšší soud Spojených států (SCOTUS), je mnohými považován za poslední baštu spravedlnosti. Nicméně kolují zvěsti, že v zákulisí je to americká armáda s bílými klobouky, která skutečně tahá za nitky. Případ Brunson, záhadně držený pod pokličkou, se může dobře ukázat jako klíč k odhalení vojenského převratu spojeného s kontroverzními volbami v roce 2020.

Volební sága 2020 a Trumpova obvinění

Pamatujete na předpovědi, že Donald Trump byl na pokraji zatčení? Nebyla to pouhá spekulace. Sága o „ukradených“ volbách v roce 2020, obžaloby proti Trumpovi a američtí soudci – podezřelé rostliny z minulé éry – střílející pro něj, to vše je složitě propojeno. Tyto závody, které byly založeny, aby se zhroutily a odhalily ozbrojený, kompromitovaný soudní systém, jsou propojeny se zahraničními vládami a subjekty, jako je Světové ekonomické fórum, Davos Group a stále kontroverzní George Soros.

Velké odhalení

Jak se spletitá pavučina stále rozplétá, jedna věc je jasná: stíny obsahují víc než jen temnotu; drží struny moci, loutkáři a příběh, který ještě nebyl plně vyprávěn. Scéna je připravena, herci a

jsou na svém místě, a jak to Amerika se zatajeným dechem sleduje, rozvíjí se velkolepý příběh, který odhaluje mocenské hry elit a odolnost těch, kteří se je odváží postavit.

Skryté vojenské zprávy v Trumpově kontroverzním mugshotu: Vyšetřování globálních mocenských her
Ve světě, kterému dominují mainstreamové vyprávění a kde fotografie řídí veřejné mínění, se Trumpův „mugshot“ neobjevuje jako jednoduchý obrázek, ale jako maják tajné vojenské komunikace. Ponořte se hluboko, když odhalujeme podhoubí mezinárodní dynamiky moci a odhalujeme pravdu pohřbenou ve vlně dezinformací.

  1. Trumpova identifikační foto ze zatčení: Nejen fotka, ale hlavně zpráva
    Obrázky řeknou tisíc slov a v dnešní digitální době se šíří ještě rychleji. Nedávno se stal virálním „snímek“ bývalého prezidenta Donalda Trumpa, ale pro znalé to nebyla pouhá fotografie – byla to zpráva, sdělení; byla to vojenská komunikace (=které rozumí jen ti zasvěcení, kterým byla tato zpráva přímo určena).

Ale proč tato fotografie zvoní na poplach? Jednoduché. Při zatčení protokol vyžaduje, aby se jednotlivec díval dopředu se zvednutou hlavou na třech různých snímcích. Žádná pozice pod bradou. Žádné odchylky. Takže toto velmi zjevné dílo photoshopu, které policejní oddělení nemohlo nikdy zveřejnit, vyvolává otázku: Proč je to tady? Jaké poselství nese?

  1. Pochopení veřejně publikovaných Vojenských Rozkazů: Skrytý jazyk Stínů
    Necvičenému oku může tato fotografie připadat jako špatně vymyšlený snímek, který má bývalého prezidenta pomlouvat nebo možná zesměšňovat. Náročné oči však vědí lépe. Toto jsou vojenské zprávy od Trumpa, které světu signalizují, že to, čeho jsou svědky, je zinscenováno – velká show pro globální publikum.

Taková tajná komunikace je zasílána ze tří základních důvodů:

Dát vědět důležitým anonymům: Komunita „známých“, „anonové“, okamžitě poznají divadlo. Tato fotografie slouží jako vlajka, výzva do zbraně, zpráva, která říká: ‚je to zinscenováno‘.
Varování pro Deep State: Není žádným tajemstvím, že organizace jako CIA, DS a vojenský sektor v Pentagonu mají oči a uši všude. Tento obrázek je ostrou připomínkou – vojenské operace se blíží, a jsou blíž, než by si mysleli.
Ruské a italské operace: Před několika lety vinná réva bzučela šepotem. Televize z vojenských sektorů v Itálii a Rusku bzučely informacemi o nadcházející veřejné akci týkající se Trumpa – zatčení, skandál, něco velkého. A když se tato událost, stejně jako vypuštěný hrnek, dostane na veřejnost, bude to spouštěcí mechanismus, který spustí italské a ruské operace, které by vedly k odtajnění a zveřejnění zásadních veřejných informací. Vojenské operace Aliance, jak se zdá, by nastartovaly a odhalily světu tajemství Hlubokého Státu – Deep State.

  1. Viditelní pěšci: Kash Patel a Jan Hayes
    Oba Kash Patel (bývalý náčelník štábu úřadujícího ministra obrany Spojených států) a Jan Hayes (z ministerstva obrany) vystoupili na kanálech podporovaných Q. Tato viditelnost není náhodná – je to deklarace. Dávají světu vědět, že armáda se připravuje na odhalení určitých pravd. Nejlépe na tomto seznamu? Kontroverze kolem voleb v roce 2020.
  2. Zákulisí mocenských akcí
    Zatímco svět zůstává zapleten do narativů živených médii, za oponou se dějí významné pohyby. Pelosiová byla odstraněna a další vlivní aktéři hlubokého státu jsou na sekání. A pak je tu zvláštní případ Kamaly Harrisové. Kdo ji dosadil do funkce viceprezidentky? Byl to pouhý politický tah, nebo to byl mistrovský tah, jak zajistit, aby nikdy neobsadila prezidentský úřad, kdyby se Bidenovi něco stalo?
  3. Trumpovo předání pravomocí: Největší noční můra Depp State
    Od roku 2017 je historka-narativa konzistentní. Trump, zdá se, předal významnou moc armádě. Není to tak jednoduché, jak to zní. Armáda, ačkoli Trumpa podporovala, vyžadovala jeho podpis k zahájení operací, které měly očistit hluboký stát.

A jde to hlouběji. V roce 2018 Trumpovy výkonné příkazy zmocnily americkou armádu nejen provádět tajné operace, ale také udržovat kontinuitu vládních operací. Všechny prsty směřují k osobnostem, jako je Ezra Cohen-Watnick a tým na Cheyenne mountain. Říká se, že tato skupina vytvořila samotný ‚Devolution Plan‘, plán pro globální přesuny moci.

  1. Hnutí patriotů ze všech zermí světa: Poslední obranná linie
    Pro světové patrioty to není pouhá politika – je to bitva, poslední válka, která má ukončit všechny války. Stojí odhodlaně, sledují, čekají a připravují se.

Závěr: V době, kdy je pravda první obětí, jsou obrázky jako Trumpův „mugshot“ více, než se zdá. Jsou to symboly, zprávy a varování. Je čas, aby svět četl mezi pixely.

BOOM! Teorie her Vojenských operací – Bílé klobouky, Obžaloba Donalda Trumpa, Deep State a šokující odhalení, která otřásla národem!

Neohrožený pohled na intenzivní šachovou hru hlubokých státních manévrů, strategií bílého klobouku, role velkých technologií a šokujících obvinění proti předním politickým osobnostem.

Nejnovější obžaloba proti prezidentu Trumpovi by mohla zvrátit vývoj a nabídnout mu příležitost znovu zahájit soudní spory v celých volbách v roce 2020 a odhalit obvinění z podvodu prostřednictvím nově nalezené pravomoci předvolat k soudu. . .

FALEŠNÝ PRESIDENT BIDEN SICE NAŘÍDIL 3. SVĚTOVOU VÁLKU, ALE NEMÁ K TOMU ŽÁDNOU ARMÁDU.

Další věc, která se děje, je, že speciální jednotky bílých klobouků vedou tvrdou válku v síti tunelů pod Izraelem a Pásmem Gazy. Je jen otázkou času, kdy se dostanou k osobě, která je podle mnohých hlavou hada: Benyamin Netanyahu. Fotografie níže ukazují, že většinu jeho veřejných vystoupení má na svědomí avatar, skutečný Netanjahu je však stále nablízku a skrývá se hluboko pod zemí. Pátrají po něm protisatanské izraelské a americké speciální jednotky, tvrdí zdroje z Mosadu a Pentagonu.

Králičí nora v Izraeli je zřejmě velmi hluboká. “Jasné záznamy o ražbě tunelů sahají více než 4 000 let do minulosti – asyrské rytiny ukazují, jak inženýrské jednotky Sargona Akkadského (vládl v letech 2 334 až 2 279 př. n. l.) podkopávaly hradby nepřátelských měst,” řekl listu Jerusalem Post profesor Joel Roskin, geomorfolog a geolog z Bar-Ilanovy univerzity.

To je velmi zajímavé, protože Sargon vděčil Anunnakům za svůj úspěch při budování první říše na světě, jejíž centrum se nachází v místech, kde se nyní bojuje.

——————–

(Pozn. překl.: Legenda o Sargonovi, vyrytá klínovým písmem na hliněné desce, údajně představovala jeho biografii, i když je často popisována jako folklór. Částečně zní:

“Moje matka byla měňavec, mého otce jsem neznal…Moje matka mě počala tajně, ve skrytu mě porodila. Posadila mě do koše a dala vodního náhonu a víko koše uzavřela dehtem. Uvrhla mě do řeky…Voda mě odnesla do Akkiho vodním kanálu. Vyzvedl mě, když ponořil svou sklenici do řeky, vzal mě jako svého syna, vychoval mě, udělal ze mě svého zahradníka.

Sargonova matka, o níž se říká, že byla kněžkou ve městě na řece Eufrat a velmi pravděpodobně jednou z řádu posvátných prostitutek, si dítě nemohla nechat. Narazila na možnost nápadně podobnou té, která se týkala Mojžíše – avšak ta je židy smyšlená -, ačkoli její dítě údajně plulo po Eufratu místo po Nilu. Budoucího zakladatele Akkadské říše objevil zahradník, který sloužil Ur-Zababovi, králi Kiše, masivnímu podzemnímu městu na ostrově Kiš u íránského pobřeží.

Sargon – semitského původu – byl původně vysokým úředníkem sumerské říše, který se vzbouřil a zorchestroval povstání a byl příčinou pádu Sumeru.

——————–

Podle profesora Roskina se v oblasti nacházejí “složité, několikapatrové podzemní jeskyně a tunely s místnostmi, sály a sklady”. MI6 uvádí, že v těchto komplexech nyní probíhají zuřivé boje. https://benjaminfulford.net/2023/10/30/fake-president-biden-declares-world-war-iii-but-he-has-no-army/

Ministryně financí US od r. 2021 a předsedkyně Federálního Reservního Systému US v letech 2014-2018 byla pověšena v GITMU.

18. října, GITMO

Odsouzená Janet Yellenová měla ubohé poznámky k admirálovi Crandallovi a delegaci důstojníků, když ráno 18. října stála na vrcholu šibenice s náhrdelníkem popravčí smyčky.

“Nesnáším tě. Nenávidím tě, Crandalle,“ řekla Yellenová napjatým a chraplavým hlasem. „Tohle je naše země. Rozumíš mi? Toto je naše země, naše, ne vaše, a nic, co uděláte, to nezmění. Slyšíš mě, Crandalle?

Admirál vzhlédl k Yellenové. “Slyším tě, ale naštěstí ne na dlouho.” A kdo je “náš”?

Yellenová se podívala přes rameno na kata, který prohlížel lano, zda nemá roztřepené prameny. “Taky zemřeš,” řekla mu. Řekla admirálu Crandallovi: „Neřeknu jeho jméno, ale vy víte, kdo to je, a je vám to jedno, protože je nedotknutelný. Až se Spojené státy a Ukrajina sloučí a stanou se Spojenými státy ukrajinskými, odhalí se.”

“Nejdřív jsem si myslel, že jsi jen zlá. Ale ty jsi taky ještě šílená,“ řekl admirál. “Jsi stejný podvodník jako ti, kteří byli na té plošině před tebou.”

“Pak jsi to už asi taky slyšel, Crandalle: Jsme všude.”

Admirál Crandall si zhluboka povzdechl a nařídil katu, aby splnil svou povinnost. Tlačítko bylo stisknuto a Yellen zalapala po dechu, dusila se a svíjela se, když podlaha pod jejíma nohama zmizela. Prudká kapka jí nějak stlačila zuby a odřízla špičku jazyka. Její krví plná ústa bublala a po bradě jí stékaly bublinky karmínových slin. Nezemřela okamžitě, protože provaz nebyl dostatečně dlouhý a pád byl příliš krátký; krk se jí nezlomil. Místo toho se během několika minut postupně uškrtila k smrti, její baňaté tělo se kroutilo a mlátilo.

Když konečně zemřela, vypadala jako Jabba the Hut poté, co ho princezna Leia uškrtila elektrickým kabelem, přičemž zbytek jejího rozštěpeného jazyka visel mezi otevřenými rty.

Lékař námořnictva zaznamenal její čas smrti: 11:13, 18. října.

Po její smrti řekl Real Raw News zdroj JAGu, že White Hats zabavili „několik miliard“ domácích aktiv Yellenové, která budou použita k financování operací White Hats a odškodnění osob, které Yellen těžce poškodila.

BÍLÉ KLOBOUKY PŘERUŠILI PODVOD S EBS – SYSTÉMEM NOUZOVÉHO VYSÍLÁNÍ.

5. října 2023

United States Army Rangers ve středu narušili plánované nouzové vysílání FEMA a zničili centrální vysílač, ale až poté, co tato bezbožná agentura aktivovala výstrahu, která mohla vystavit patrioty federálnímu obtěžování, řekl zdroj z kanceláře generála Erica M. Smitha Real Raw News.

Jak bylo oznámeno minulý měsíc, zpráva, že FEMA vytvořila nový nouzový akční systém, zaskočila White Hats; dobyli pevnost Mount Weather FEMA a její EBS, v provozu od roku 1976, v březnu 2022 a nemysleli si, že agentura má pracovní sílu a zdroje na to, aby postavila náhradu tak rychle, zatímco většina jejího vedení připravovala plány pro chytré tábory FEMA. a spiknutí s cílem terorizovat budoucí oběti nadcházejících hurikánových sezón.

Letmé oznámení FEMA – Deep State obvykle telegrafuje svůj záměr – podnítilo Radu bílých klobouků, aby zorganizovala masivní hon na řídicí centrum a primární věž EBS. Pátrání, které pozastavilo probíhající mise, si vyžádalo rozmístění tisíců vojenských bot po zemi, protože kybernetické velení americké armády a kyberprostorové velení sil námořní pěchoty pilně monitorovaly hovory Deep State od DC po Kalifornii a dále.

A slyšeli klábosení. Záhadná směs nesrozumitelného blábolení, která měla zmást úsilí White Hat. Během září FEMA nápadně zmínila 24 měst v 16 státech; Bílí klobouky si to nešifrované žvanění vyložily jako nesprávný směr, červené sledě, jejichž cílem je donutit je plýtvat drahocenným časem a majetkem. Generál Smith nicméně poslal vojáky na tři údajná místa, kde se nacházely pasti – čety šmejdů FEMA se spoušťem, kteří toužili vymáčknout pár ran na udatné mariňáky. V každém případě však mariňáci přelstili tupé federály, celkem zabili 36 a vzali pět zajatců, a při jednom střetnutí, které se odehrálo v Roanoke ve Virginii, stál mezi nimi jejich zbabělý federální dozorce, jediný, kdo přežil bouřlivou přestřelku. Kamarádi to plní kulkami a on mlátí rukama do vzduchu a křičí: „Nestřílejte! Nestřílejte! Vzdávám se!”

White Hats agresivně vyslýchali vězně, ale nikdo, včetně dozorce, nepřiznal, že zná umístění EBS.

„Nevěděli nebo byli naučeni bránit se výslechu. Waterboarding je efektivní, takže si myslíme, že mluví pravdu,“ řekl náš zdroj.

ARCYBER, dodal, dokonce zachytil zprávu, která tvrdila, že EBS je na Ukrajině, ale generál Smith tuto myšlenku odmítl jako bláznovství. Ačkoli přítomnost Deep State na Zelenskyyho dvorku je nepopiratelná, FEMA historicky omezila svůj operační rozsah na Spojené státy a jejich protektoráty.

V polovině září se do kanceláře generála obrátila federální „5th kolona“ s údajným místem pobytu EBS. Jejich informace však zkomplikovaly již tak vyčerpávající pátrání, protože každý ze čtyř „pěti sloupků“ dodal protichůdné podrobnosti, což vedlo Bílé klobouky k závěru, že ďábelští federálové záměrně rozsévali dezinformace v jejich řadách, možná proto, aby mezi nimi vypátrali zrádce. Místa byla „okolí“ Denveru, CO; Carrington, ND; Marietta, GA; a Baker City, OR.

Gen. Smith a Rada bílých klobouků, kteří neměli žádné další konkrétní nebo neoficiální vodítka, vyslali do každého města expediční síly (SHAEF) z námořní pěchoty a 75. pluku Ranger, zatímco ARCYBER a White Hats z Velitelství vesmírných sil zkoumali satelitní snímky, zda neobsahují známky nedávno vybudovaných struktur a buněčné věže.

“Byla to trefa do černého, protože FEMA mohla snadno přeměnit ty stávající,” řekl náš zdroj.

Mezitím 160. letecký pluk pro speciální operace létal nad těmito čtyřmi městy s pozorovacími misemi.

Zatímco pracovní skupina neúnavně pokračovala v lovu, ARCYBER informoval generála Smithe, že může triangulovat zdroj přenosu a rušit nebo ukončit signál, ale až poté, co FEMA zahájila test.

“Takže naše jediná volba je ta nejhorší.” [Ředitelka FEMA] Deanne Criswellová by toho mohla využít k vyvolání nové občanské války,“ řekl generál Smith.

Mezi největší obavy Bílých klobouků patřila právě FEMA, která použila EBS ke zfalšování zprávy od prezidenta Trumpa nebo armády, která by povzbuzovala patrioty, aby se okamžitě ozbrojili, zablokovali a zaútočili na vládní budovy od pobřeží k pobřeží v reakci na Bidenův režim, vyhlášení stanného práva a národního ozbrojení, které je chytilo do pasti stejně jako J6ers. Jistý nyní zdiskreditovaný „pátý sloupkař“ řekl generálu Smithovi, že EBS způsobí „explodování mobilních telefonů“ a způsobí „krvácení do mozku“.

“Akustické zbraně jsou sice realitou, ale neslyšeli jsme žádné zprávy o tom, že by se to stalo,” řekl náš zdroj. “Mnohem pravděpodobnější scénář je, že EBS způsobí, že telefony budou pingbackovat GPS souřadnice, instalují škodlivý software, tento druh hanebné činnosti.” Na rozdíl od online zvěstí by to nikdy nezpůsobilo zombie apokalypsu. Bohužel úsilí o hledání bylo marné, takže jsme museli čekat a doufat v to nejlepší.“

EBS FEMA včera ve 14:21 vyslal skřípavý signál do milionů telefonů. EST, ale cvrlikání trvalo jen šest sekund

ne 35 sekund, ve které FEMA doufala. ARCYBER izoloval a sledoval zdroj k rozvodně elektrické energie dvě míle jižně od Golden v Coloradu a přerušil přenos. O dvacet minut později se na rozvodnu snesly čtyři hraničářské křídy, kde se z budovy údržby a mobilního velitelského střediska vyřítili agenti FEMA maskující se jako pracovníci veřejných služeb. Narazili přímo do krupobití střelby od Rangers, kteří se slanili k zemi, a od dveřního střelce na MH-60 Blackhawk.

Když se kouř rozplynul, 17 agentů FEMA leželo mrtvých ve vlastní krvi.

Strážci vstoupili do budovy a zdemolovali vysílač, řekl náš zdroj.

Inženýři FEMA, vysvětlil, našli způsob, jak přeměnit složité bludiště transformátorů, relé, vodičů a rozvodné sítě na provizorní anténu, která pulsuje signál 5G do nedalekých mobilních věží, čímž spustí cyklus.

„Očekávali jsme opevněný bunkr nebo podzemní pevnost jako v Mount Weather, víte, něco, co stálo desítky nebo stovky milionů dolarů. Ale ne, dali to dohromady pod širým nebem a levně, a to je problém, protože když to udělali jednou, mohli by to udělat znovu,“ řekl náš zdroj.

Na závěr řekl, že dva Rangers utrpěli lehká zranění a očekává se, že se uzdraví.

Edit: opraveno odpuzováno na slanění. Díky bystrým čtenářům.