AKCE SKUPINY SEBOUURČENÍ V BRADLECI, ŽAMPACHU A ZÁBŘEHU NA MORAVĚ + PÁR KAPEK NOVÉHO INTELU

pavel & soňa ze Žampachu

helenka heclová & nereus

Pozdrav čechům z Trustu Věčné Essence i občanům od Paulínky Bajcsiové ze Slovenska

https://roserambles.org/2023/07/21/sg-anon-huge-intel-its-coming-full-circle-cabal-crash-what-to-expect-next-this-is-it-folks-july-21-2023/

NÁVRHY RAZÍTEK NA UKONČENÍ KONTRAKTU – ŠETŘÍ ČAS PŘI MNOHA DOKUMENTECH A BEZ PŘÍSTUPU K SÍTI – V POLI. TAKÉ JE VHODNÉ PRO STARŠÍ OSOBY.

Generálmajor Paul Valéry vysvětluje KDO a CO je Q a jaké je jejich pracovní zařazení a náplň.
Tim Ballard, zakladatel a generální ředitel organizace Operation Underground Railroad, se dělí o svůj příběh o nezištném vedení během Národního sympozia o charakteru a vůdcovství, Air Force Academy, Colorado, 25. února.

Příliš mnoho Pravdy — příliš rychlé — příliš špatné
—————————————————————-

zdroj: https://starshipearththebigpicture.com/

Hvězdná loď jak dobře naolejovaný stroj chrlí pravdu a odkazy jako ze stroje na klobásy a my můžeme jasně vidět strategii za “Plánem”.

Síť podvodů a kontroly, kterou psychopati utkali po celé planetě, byla silná, ale její pád spočívá v její konstrukci, protože vše je spojeno a jedna pravda vede ke dvěma dalším, pak čtyřem dalším, pak osmi atd.

Odhalení jejich zločinů se nyní děje v explodujícím měřítku, jako zaseknutý rozjetý vlak směřující ke své vlastní jisté destrukci.

Možná si vzpomenete, že jsem zveřejnil příspěvek od Mr. Pool odkazující na “FÁZI 2”. Nyní Trump zveřejnil příspěvek na Truth Social a zní to, jako by právě přicházela ke slovu, k urychlení velkého probuzení, ta méně příjemná a náročnější část války. Jestli je špatná zpráva pro nás, nebo pro nepřítele, nebo obojí, si ale nejsme jisti.

Trump: Mark Levin se dnes musí dívat!!! FoxNews
Časové razítko: 8: 19 ET

💧819-zůstaňte naladěni.⚡️
Všechno má smysl nebo účel.
@ JACK-nervózní?
Fáze [2].⚡️

>
Trump varuje před “velmi nešťastnou fází 2″⚡️
Pokud sankce Severní Koreje selžou.

TRUMP VARUJE SVĚT PŘED VELMI NEŠŤASTNOU FÁZÍ 2 👀 ⚡️

>
Fáze [2]⚡️
Žádné Náhody?
>
Žádné náhody.⚡️
Rozšiřte své myšlení.

Věci, které se ve Velké Británii zvyšují? Více hrozeb by mohlo znamenat více armády, a dříve. Odkaz na Telegram.

Británie v pohotovosti!❗️ Šéfové bezpečnosti přiznávají rostoucí teroristické hrozby

Velká Británie | novinky / Express.co.uk
https://www.express.co.uk/news/uk/1792513/Terror-threat-britain-suella-braverman

https://t.me/realUniversalNEWS

Nic opravdu není skryto. Prostě si toho jenom a pouze NEVŠÍMÁME.

ŽÁDNÝ Otázky??? pic.twitter.com/qHKefS1H07

Mnoho lidí hovořilo o zavádějících útocích na “Sound Of Freedom” a viděl jsem více než dost diskusí s Angel Studios, Jimem Caviezelem, Timem Ballardem a dalšími, abych vyloučil jakýkoli temný záměr. Ve skutečnosti to, co všechny příliš oslepuje svou brilancí je jen světlo v těchto vlastencích a hlavně to skutečně vypovídá o nástupu “FÁZE 2”.

Přijetí tohoto filmu o obchodování s lidmi publikem bylo úžasné. Slogan “Boží děti nejsou na prodej” zasáhl jako akord v tolika srdcích. Slzy tekly, cizinci se objímali, sedadla vyprodaná, počet hledišť musel být rozšířen—a zjevně si žije svým vlastním životem. Vesmír má svůj vlastní plán pro “zvuk svobody”.

Mnoho lidí to zaplatilo dopředu, aby se méně šťastní mohli zúčastnit filmu, aniž by se ponořili ještě hloub do již tak prázdných kapes. Vstupenky zdarma jsou k dispozici prostřednictvím Andělská Studia.com.

Třešničkou na dortu bylo, že Disney měl vlastnická práva na film a po celá ta léta na nich jen seděli. Nakonec patrioti znovu zajistili práva na film a vydali jej v ideální době; 4.července. Toto načasování bylo dokonalé v tom, že zastínilo Disneyho vlastní film vydaný ve stejnou dobu. O jejich obrovských ztrátách jsme hovořili v dřívějším příspěvku.

Moje sledování začalo Timem Ballardem, který hovořil o své misi obchodování s dětmi na Haiti, jak ji zveřejnila Australia One Party.

Zde je verze Rumble. 4 min.

Tim Ballard byl poslán do falešného sirotčince na Haiti, aby našel unesené americké děti – Tim vysvětluje, co se stalo ….

Věděli jste, že @TonyRobbins šel v utajení s Timem Ballardem na Haiti, aby zachránil 28 dětí?
Získal miliony, aby pomohl financovat úsilí o ukončení obchodování s dětmi na sex.

Sledoval jsem následující celý 1 hod. 10 min. video diskuse se třemi hluboce investujícími a zapojenými muži; podporovatelem Angel Studio a tazatelem, hlavním hercem, který hrál Tima Ballarda, a režisérem, a hodně se naučil.

Určitě by bylo vhodné každému, kdo zpochybňuje etiku a záměry těchto lidí, naslouchat jim a dívat se jim přitom do očí, když mluví o svých zkušenostech a pobídkách v tomto projektu. Řeknou vám, kam jdou peníze.

Zdá se, že problém je v tom, že někteří lidé to přehánějí s vlastním přemýšlením. Potřebují se uvolnit, zhluboka se nadechnout a začít normálně cítit, co se zde vlastně děje. Film je “dramatizací” a vychází ze skutečného příběhu. Jakou část z toho lidé nedostanou? To je to, co je mnoho filmů; na základě skutečných událostí.

Zvuk svobody / Q & A w / Jim Caviezel a Alejandro Monteverde

https://www.epochtimes.cz/2023/07/12/o-filmu-sound-of-freedom-s-jeho-producentem-kdyz-slysite-cim-si-ty-deti-prochazi-neni-mozne-odvratit-zrak/

Sdílejí také některé okamžité reakce, které lidé na Tiktoku udělali, když byli tak dojatí, že to museli říct ostatním a vyzvat je, aby film viděli. Lidé to opravdu chápou. A navždy je to změnilo.

Pak jsem poslouchala dobrého přítele Tima Ballarda, jak se snaží vyrovnat s divokými útoky na Tima a ostatní spojené s filmem. Stejně jako já je na rozpacích, aby pochopil, jak lidé, kteří tvrdí, že jsou probuzenými vlastenci, mohou zkroutit motivy této benevolentní produkce statečných lidí a udělat z ní něco ošklivého. Říká, že tito podezřelí jedinci vypadají hloupě. Kde je jejich rozlišovací schopnost? Odkaz na Telegram.

Můžete si také poslechnout tento vynikající 22 min. video na Instagram bez účtu.

Zpráva od blízkého přítele Tima Ballarda a jeho rodiny o “Zvuku Svobody” , kterou posílá všem, kteří pracují na této psy-op stylu “obvinění”. Doporučuji sledovat celé video (22min).

https://www.instagram.com/p/CulXjRnOpn7/

Je to všechno o dětech, mí přátelé. Existuje armáda lidí připravená to jednou provždy odkrýt. Z tohoto cíle už neustoupí. Zrůdy a nestvůry jsou touto aktivitou usmaženy a celý svět bude vědět, co udělali, a bude vědět, na co si dát pozor, pokud se někdy pokusí vrátit se ke svým starým způsobům a ublížit našim dětem. W. H. Grampa [Bílý dům, bílý klobouk, také jsem viděl někde ty dobře zavěšené … vyberte si.]

Pracoval jsem kdysi pro děti … Oni ví, co na ně přichází … Je to hlubší než můžu vysvětlit .. Viděli jste nějaké pedofilní zprávy, poslední dobou ? … Všechno co říkám je, že to začne být intenzívní … Uvidíte …

Posádka bagrovala fantastické informace a já jsem vyčerpal čas, než jsem se dostal k více tomu, co jsem chtěl sdílet, takže pokud máte příležitost, vyzývám vás, abyste se podívali na to, co sdíleli prostřednictvím komentářů.

Užil jsem si toto audio od posádky s Mary ve We The People News a velitele Thora, který nám říká, že kromě mimodimenzionálů existují “para-pozemšťané”, světelné bytosti, a energetické bytosti, o kterých jsme slyšeli. Zmiňuje také původ toho tichého, bočního – mrkače v letadle, který nedávno rozrušil mladou ženu a způsobil, že tvrdila, že “není skutečný”. Cítila, že není člověk. Thorova aktualizace je celkově velmi pozitivní a také velmi odhalující.

We The People News

ROZHOVOR Č. 3 S VELITELEM THOREM 16.7.23

Nemyslel jsem na to, ale ve světle stávky pracovníků tichomořského doku Dr. Presser naznačuje, že Kanaďané, kteří mají mírně málo NANO SOMA, Metasomer nebo krém telomerázy, uvažují o objednání, aby se vyhnuli vyčerpání. V nadcházejících dnech a měsících jsme byli varováni před problémy dodavatelského řetězce a nikdy nevíme, jaký druh produktů nebo zásilek to může ovlivnit.

Tady je výbuch z minulosti.

Pro ty na telegramu … wow. Říkají hodně za 2 minuty.

Už před více než 60 lety se animátoři pokusili varovat Američany před dny, ve kterých budeme žít…

Budoucnost
Potvrzuje
Minulost ..
Ještě jednou!

Tento týden měli někteří lidé závratě. Možná to souvisí, vstávali jsme trochu předčasně nebo byli ultracitliví. Posledních pár nocí jsem nespal dobře, ale naštěstí jsem měl závratě jen jedno ráno.

Začalo se vám točit hlava nebo se rozestupovat? Rozmazané vidění nebo bolest hlavy, nemůžete spát? Velká energetická vlna právě zasáhla.

Musím běžet. Brzy se vrátím. ~ BP

https://starshipearththebigpicture.com/2023/07/18/july-18-2023-too-much-truth-too-fast-too-bad-videos/

https://www.youtube.com/@OurRescueOrg

Ofenzíva Aliance přináší novou Bouři [videa]—————————————————————-

zdroj: https://starshipearththebigpicture.com/

Už je těžké držet krok. Děje se toho hodně a něco z toho pravděpodobně souvisí. Všimli jsme si, že některé bouře vypadaly nepřirozeně a závod Pfizer na všech místech byl zničen? … Šťastné dny.

PŘERUŠENÍ: Výrobní závod Pfizer dnes ZNIČEN v Severní Karolíně. Karma? pic.twitter.com/vCUr5aJhrF

— Keean Bexte (@TheRealKeean) 19. července 2023

A potom vidíme od Christophera Millera na Telegramu:

Bílé klobouky nyní ovládají část HAARPu.

Budova společnosti Pfizer byla dnes zničena.

https://t.me/ChristopherCMiller/680

Všimněte si „některých“, ne všech. Takže bychom mohli na chvíli vidět geo-tektonické a geo-klimatologické války. Tato „tepelná kupole“ ve Phoenixu je zajímavá. Je to normální, jak jsem řekl, ale co kontroloři rádi dělají, je vzít něco – cokoli – a pojmenovat to, což zesílí sílu v myslích některých lidí. Je to „kouzlo slov“. Možná i slovní magie.

Big Pharma to dělá s běžnými fyzickými příznaky, které bychom mohli zažít. Pojmenují jeden nebo více menších, benigních příznaků, aby to znělo jako nemoc, kterou je třeba řešit, a mají na to perfektní lék.

Mohlo by vás to zabít nebo způsobit skutečné příznaky, které se snažíte zmírnit, nebo způsobit, že se vaše děti narodí s hlavou zlatého retrívra, ale hej – zeptejte se svého lékaře, zda je pro vás Inquisitro to pravé.

Podívejte se, co udělali s Covidem. Nebylo to NIC a rozhodili to do povětří jen a jen (v mysli lidí)

pomocí děsivě vyhlížejícího počítačem vytvořeného obrazu takzvaného „viru“ a …

no, zbytek je historie. Naprostým podvodem zničili celou planetu kromě několika míst, jako je Švédsko a některé africké národy, které odmítly vyhovět. V této informační válce musíme být vždy informováni a používat maximálně všechny naše vrozené rozlišovací schopnosti.

„Teplo“ zde ve Phoenixu není nic nového, a jak víme nebo tušíme, „kopule“ nad námi byla vždy. Nedosáhli jsme ani nepřekročili nejvyšší teploty, jaké jsme tu v údolí kdy měli. Pokud chcete zažít rekordní horko, vydejte se do Death Valley v Kalifornii.

Regulátoři počasí pravděpodobně mají rádi tento stabilní systém vysokého tlaku v JZ poušti, protože jim umožňuje vytvářet bouře tam, kde je chtějí na Středozápadě a východě. Jen můj osobní názor na to.

Válka přesto zuří, jak dokazuje tento snímek od Christophera Millera na vrtulník zakládající požáry. Více najdete na tomto kanálu Telegramu. Navrhněte, abyste se přihlásili k odběru, protože posílá spoustu informací a varování o tom, co se bude dít, jako například „Očekávejte falešnou vlajku v New Yorku a Kalifornii“ a „Vojenská vzpoura ve Spojených státech amerických se přibližuje. Budou dvě armády.” Ooops – zapomněl na Q armádu?

Změna klimatu a Falešné vlajky

Je to tady zase. Řecko je v plamenech. Měli by dávat pozor na vrtulníky.

Požáry v Řecku: 1200 dětí bylo evakuováno z letního tábora, protože se blížil požár
Neříkal Capt. Kyle, že naše bankovní účty jsou v bezpečí [jakmile se usadí prach], ale my jsme zodpovědní za naše investice do portfolií závislých na akciových trzích?

HRA UKONČENA: Akcie v hodnotě 10 bilionů dolarů mizí – Velká americká dluhová katastrofa a hrozící globální reset měny

Big Pharma zažije pád a děje se to rychle. Na záznam živého poslechu se můžete podívat na odkazu níže. Odkaz na telegram.

RFK Jr. právě dostal 5 celých minut na odhalení pravdy o bezpečnosti vakcín před Kongresem

Poté, co byl tvrdě žalován za DTP vakcínu, šel Wyeth (nyní Pfizer) do Reaganova Bílého domu a požadoval ochranu před odpovědností s hrozbou, že se dostane z obchodu s vakcínami.

Prezident Reagan se zeptal Wyetha, proč nemohou vyrobit bezpečnější vakcíny.

Wyeth odpověděl, že nemohou, protože vakcíny jsou „nevyhnutelně nebezpečné“.

A tak každý, kdo tvrdí, že vakcíny jsou bezpečné a účinné, získal samotný průmysl imunitu před odpovědností tím, že přesvědčil prezidenta Reagana a Kongres, že vakcíny jsou „nevyhnutelně nebezpečné“.
———————————
Sdílejte tuto zprávu. A sledujte (@VigilantFox) pro další zajímavé klipy.

Živé slyšení: https://bit.ly/RFK-Testify

Třetí obžaloba? Jde už na jistotu, pro jistotu. Odkaz na telegram.

BREAKING: Trump právě zveřejnil, že bude ZNOVU zatčen a obviněn – již potřetí.

Dav křičí “Milujeme Trumpa!”

Slyšeli jsme, že SpaceX včera večer vypustila další raketu Falcon z Vandenberg Space Force Base v Kalifornii a je tu video další „ohnivé koule“ ze 14. července. Na obloze se toho děje hodně a psychopati zoufale chtějí svůj falešný scénář mimozemské invaze. Někteří si mysleli, že je to UFO. Slyšeli jsme, že ty zelené jsou lodě, ale to v tuto chvíli není potvrzeno. Nemyslím si, že by se meteority mohly dostat skrz kopuli.

Minulý pátek lemoval noční oblohu jižních států USA zelený meteorit. American Meteor Society, která pozoruje a shromažďuje informace o meteorech, meteorických ohnivých koulích, meteorických vlacích a souvisejících meteorických jevech uvedl, že obdržel 49 zpráv o ohnivé kouli… pic.twitter.com/pVqCOLkQUW

— ∼Marietta (@MariettaDaviz) 18. července 2023

Zde je souhrn událostí a některé spolu určitě souvisejí, takže spojaři bodů budou spokojení. Jak moc filmy přesně předpovídají? Je zde srovnání s „13 dny“ a také o odvíjení se aktuálních události. Odkaz na telegram.

„Po třináct mimořádných dnech v říjnu 1962 stál svět na pokraji nemyslitelné katastrofy. Na celém světě lidé s napětím očekávali výsledek drásavého politického, diplomatického a vojenského střetnutí, které hrozilo, že skončí apokalyptickou jadernou výměnou mezi Spojenými státy a Sovětským svazem. Třináct dní zachycuje naléhavost, napětí a paralyzující chaos kubánské raketové krize.”

1️⃣3️⃣ 🔤🔤🔤🔤 o NÁMOŘNÍ BLOKÁDĚ
🔤🔤🔤
🇷🇺🇺🇦🇺🇲 Rusko oznámilo námořní blokádu Ukrajiny
Kill Net je plně mobilizován
https://t.me/killnet_reservs/7127
Rusko prohlásilo, že je připraveno na podvodní válku
Uzavřete Bosporský průliv
Družba & Sudzha budou zasaženi.
Poseidonovy, kybernetické útoky se rozběhnou.
Článek 5 NATO
👀 Mapa The Guardian Ethereum JP Morgan Running Aground.
Rusko se chystá zaútočit na Litvu
Severní křídlo – Suwalki Gap
Článek 5 > Netanjahu [9], Daila Grybauskaite Hitler.

Čína Tchaj-wan je bezprostřední
Zátoka sviní 3 dny
https://t.me/WW3INFO/19611
https://t.me/WW3INFO/19610

Uzavírání kanadských přístavů.
Farmaceutický závod Pfizer v Severní Karolíně zničilo tornádo
https://t.me/insiderpaper/20426

www.coindesk.com/business/2023/07/19/latin-american-crypto-firm-bitso-joins-stellar-network-to-boost-international-usdc-payments
twitter.com/StellarOrg/status/1681014631048024064?s=20
Moneygram v Keni, Ugandě, Tanzanii, Nigérii, Ghaně a Velké Británii.

www.mirror.co.uk/travel/news uk-airports-targeted-coordinated-russia-30504938

DURHAM START – Rock Of Gibraltar, USMCA sekce 27.5, BITSO.
https://t.me/VKscreenshots/6071
https://t.me/Whiplash347/39626
https://t.me/Whiplash347/39636
https://t.me/Whiplash347/58655
https://t.me/Whiplash347/70147
https://t.me/Whiplash347/70155
https://t.me/Whiplash347/104017
https://t.me/Whiplash347/108125
https://t.me/Whiplash347/109410
https://t.me/Whiplash347/109424
https://t.me/Whiplash347/109425
https://t.me/Whiplash347/109539
https://t.me/Whiplash347/109794
https://t.me/Whiplash347/110273
https://t.me/Whiplash347/116760
https://t.me/Whiplash347/117790

PRAVIDLO 5.4 a oddíl 27.5 USMCA
https://t.me/Whiplash347/143570
https://t.me/Whiplash347/150297

Veškeré papírování, dokumenty, SMLOUVY atd. Null & Void.
A protože Act Of England 1871 byl zrušen. Odstranění NÁMOŘNÍHO PRÁVA KORUNY. Všichni Goneski, čas vymazat internet. Nelze nic zapečetit ani orazítkovat, pokud již neexistuje. Takže jaký soud? 😂 Pennsylvannia #1776
Pamatujte na PRAVIDLO 5.4
https://t.me/insiderpaper/20429
Hotovo do 30.
https://t.me/VKscreenshots/6066

Myslím, že to jsou dostatečné rady.

A co ta továrna Dow Chemical v Louisianě, která měla několik explozí? Watch the Water zveřejnil níže uvedenou aktualizaci sdílenou někým jiným. Jak to vidím, existují dva způsoby, jak to může jít; Mohla to udělat kabala, aby zničila důkazy, ale pochybuji, že by někoho varovali, protože nás chtějí všechny mrtvé; nebo to mohli udělat Bílé klobouky, protože Dow je jednou z těch kabalistických společností, které vytvářejí toxické látky, a zdá se, že zaměstnanci byli upozorněni, aby nedošlo k žádným obětem. Co si myslíte s ohledem na zničení závodu Pfizer? Qincidence? Odkaz na telegram.

Mám aktualizaci týkající se výbuchu Dow v Plaquemine.

Jeden z mých spolupracovníků bydlí asi míli od továrny. Řekl, že necítil žádné bouchnutí ani neslyšel žádné výbuchy.

Řekl také, že tam pracuje jeho syn. Jeho syn a VĚTŠINA PRACOVNÍKŮ @ Dow byli informováni 1 1/2 hodiny PŘED výbuchem, že bude foukat.

Dow byl velmi hrdý na to, že mohl říci, že při tomto masivním výbuchu nedošlo k žádnému zranění.

7 výbuchů – nikdo nebyl zraněn? Kde byl personál??

To proto, že NIKDO NEBYL UVNITŘ TÉ ČÁSTI ZÁVODU….

Věděli to předem a evakuovali se…. Přesto … NEINFORMOVALI VEŘEJNOST

Nechte si to zapadnout.

Trump to označil za „falešné zprávy“. Mýlil se? Všechno je to divadlo, lidi. Vytvořili naši realitu z videa, zelených obrazovek, starých záběrů, herců, scénářů a kostýmů. Čistý Hollywood k manipulaci s masami a vytváření strachu.

pic.twitter.com/MvdK8czRGA

— Brock Riddick (@BrockRiddickIFB) 19. července 2023

Kanada se musí probudit vůči sexuálním zvrhlíkům, které ve společnosti bují. Tihle degeneráti vedli tábor pro austistické děti, proboha! Odkaz na telegram.

ZATČENA V BARRIE, ONTARIO 🇨🇦: MAJITELKA TÁBORA PRO AUTISTICKÉ DĚTI A JEJÍ MANŽEL sexuální delikvent
„Odsouzený sexuální delikvent žijící na stejném pozemku jako letní tábor pro děti s autismem v Essa Township byl spolu se svou manželkou zatčen při vyšetřování obchodování s lidmi dva dny poté, co o něm provinční policie Ontario vydala vzácné veřejné upozornění.

Lauriston Maloney, 42, a Amber Maloney, 36, byli ve středu ráno vzati do policejní vazby a obviněni z četných trestných činů souvisejících s náborem, výkonem kontroly, vykořisťováním, napadením, násilným zadržováním a finančním prospěchem ze spáchání trestného činu.

https://barrie.ctvnews.ca/convicted-sex-offender-and-wife-arrested-2-days-after-ontario-police-issue-rare-public-advisory-1.6486386

Jak bylo slíbeno, novinky přinášejí více pravdy a na veřejnost postupně prosakují odpudivé detaily o kriminálních činech příšer provozujících náš svět. A to je skvělé.

Judicial Watch: FDA pod Obamou zaplatil za čerstvé části těla plodu, aby vytvořil „humanizované myši“

Je to jako hororová sci-fi show, ale děsivě je to skutečné…@JudicialWatch FOIA odhaluje https://t.co/HFxqalWS3w

— Sara A. Carter (@SaraCarterDC) 6. srpna 2020

POD OBAMOU, V R. 2012, FDA ZÍSKAL SCHVÁLENÍ PRO TRANSPLANTACI ČÁSTÍ TĚLA LIDSKÉHO FETU DO MYŠI. 5-6 MĚSÍCŮ STARÁ POTRACENÁ MIMINKA PRODÁVANÁ “PLÁNOVANÝM RODIČOVSTVÍM” TĚMTO LABORATOŘÍM JE OHAVNOST, SDÍLEJTE A PROSTE, ABY TRUMP ZASTAVIL TENTO HOROR.

pic.twitter.com/Wewd3DIRRX

— Kim následovník Ježíše Krista v Texasu (@Kim86673813) 9. srpna 2018

Slyšeli jsme také, že byl proveden výzkum Adrenochromu. „Bílý králík“ musí být uveden do veřejné sféry pozornosti.

No, no…co to tu máme? NIH testující účinky Adrenochromu na lidi. Nejde tedy o žádné „spiknutí“. Moje otázka: odkud NIH získali tento adrenochrom, který sklidili, podle jejich studie? Účinky adrenochromu a epinefrinu na člověka… https://t.co/PvDx9NVAde

— Lara Logan (@laralogan) 20. července 2023

Je to tvář 76leté ženy? Ne, je to maska. Buď to, nebo doplňuje Adrenochrom.

Pozn. překl.: tuhle fotku jsem zvětšili, ale to dokonce nevypadá ani na tvář, ale vidíte na krku tu JASNOU hranici masky? 🙂 Hillary byla popravena v r. 2017, jak jsme již na GPA referovali.

Už víme, že do našeho jídla dávají lidskou tkáň a sekrety. Počkejte, až se objeví zbytek zpráv o genetickém sestřihu. Mysl mas musí být nejprve připravena na tento hrozný výzkum.

Jak často zmiňujeme, všechno, o čem teď slyšíme, je ve skutečnosti stará zpráva, protože to dělají už dlouho. Nedělají jen nový výzkum, možná dokonce dosáhli požadovaných výsledků mnoha neúspěšnými experimenty. V příběhu je vždy víc. Zvědaví lidé by měli prozkoumat ostrov Plum Island, kde se zdá, že unikly do vody poblíž New Yorku některé šokující laboratorní experimenty, možná více známé jako Montauk Monster[s]. Média se snaží zdiskreditovat tyto příběhy jako „konspirace“, ale nevysvětlitelné vizuální důkazy o nadpozemských tvorech jsou tu již nějakou dobu.

bezsrsté „stvoření z ostrova Plum“, které bylo vyplaveno na pláž v New Yorku

Nemyslím si, že to souvisí s něčím, co sledujeme, ale nemůžu uvěřit tomu, co vidím na této podivné nehodě. Video je jasnější na Telegramu, ale lze jej také vidět na tomto odkazu. Řidič musel mít zdravotní krizi za volantem. Je to úžasné a zázrak, že nikdo jiný nebyl zabit. Zasáhly dva domy.

SLEDUJTE: Auto v úterý narazilo do domu na jihu St. Louis County a zabilo řidiče.

K nehodě došlo krátce před 14:30. na Kingston Drive poblíž Telegraph. Den po nehodě policie v okrese St. Louis později identifikovala řidiče jako 73letou Cheryl Doyonovou.

Policie okresu St. Louis uvedla, že předběžné vyšetřování naznačuje, že vozidlo jelo extrémně vysokou rychlostí, vybočilo z vozovky, narazilo na násep a vyletělo do vzduchu. Auto narazilo do dvou domů a jednomu způsobilo značné škody.

Na závěr s tolik potřebnou lehkostí tu máme okouzlujícího a CHYTRÉHO ruského medvěda odmítajícího rychlé občerstvení.

Dokonce i medvěd odmítá jíst rychlé občerstvení a podle pachu cítí, že na něm něco není pic.twitter.com/gEpfm4YjBb

— TRUTH PILLS 💊💊 (@pills_truth) 13. července 2023

Manželův výlet se chýlí ke konci, zítra má narozeniny a dnes musím něco udělat. ~ BP

https://starshipearththebigpicture.com/2023/07/20/july-20-2023-alliance-offensive-bringing-big-storms-videos/

Mluvčí amerického ministerstva zahraničí k této porážce uvedl:
“Domníváme se, že válka byla pro Ukrajinu strategickým neúspěchem…”
Reportér: “Nemyslíte tím strategický neúspěch pro Rusko?”
Mluvčí: “Omlouvám se – promiňte – strategický neúspěch pro Ukrajinu!

Děkuji za opravu

Leave a comment