PŮVOD A HISTORIE “Q”.

Pryč od globalistů

Kdo je Q-Anon

Příští prezident

V roce 2012, po druhém volebním období Baracka Obamy, vytvořili tři vlastenci tajnou skupinu deseti velmi bohatých, inteligentních a mocných miliardářů. Měli strach ze ztráty Ameriky, která padla do rukou cizích režimů prostřednictvím fašistických sil. Proto vytvořili tajné spojenectví, loajální k vlajce a ústavě Ameriky. Všichni byli osobně obeznámeni s členy Deep State (Státní Mafie) a získali tak z první ruky znalosti o jejich plánech.

Q je globální intel operací

V té době se tato skupina rozhodla pečlivě vybrat příštího prezidenta Spojených států. S podporou jejich silného, tajného spojenectví oslovili důvěryhodné spolupracovníky motivované stejným důvodem, kterým bylo to, že Deep State – Státní Mafie vždy volila své vlastní prezidenty (p.př.: pomocí zfalšovaných voleb); pro zajištění hladkého fungování plánů této Státní Mafie. V té době se rozhodli porazit Státní Mafii v jejich vlastní volební hře, aniž by jim dali vědět, že se také účastnili stejné hry.

A tato skupina deseti se začala nazývat „Q“. Jejich myšlenkou bylo využít záhadu obklopující Q od Star Trek, být všemocný a nikdo by nikdy nevěděl o skutečné totožnosti Q, ledaže by skupina Q sama odhalila svou identitu světu. Chtěli fungovat jako všemocná, vševědoucí, ale anonymní skupina, která pracovala v tajnosti bez strachu z odvetných opatření ze strany Státní Mafie. Nejdůležitější součástí celkového plánu bylo uvést do funkce důvěryhodného prezidenta a následně správné lidi na pozice ve vládě, což by nakonec vedlo k tomu, že „my, lidé“, bychom mohli převzít Ameriku zpět od globalistů do svých vlastních rukou.

Prvním krokem tedy bylo vybrat osobu, o které si mysleli, že bude nejvhodnější pro plnění úkolu POTUS (President Of The US). Uvedli následující kritéria pro svého kandidáta; musí být charismatický, bohatý, silný, soběstačný a musí být motivován k tomu, aby byla Amerika na prvním místě, hrdý, otrlý (s hroší kůží), konstitucionalista, otevřený, nepolitik, ale spíše podnikatel, a musí věřit ve vysokou pravděpodobnost úspěchu v tuto práci, a tedy v podstatě, aby se to stalo s jeho zápalem a vytrvalostí. Stručně řečeno, nebyl to snadný závazek, a navíc s velmi málo kandidáty, kteří splňovali daná kritéria!

Vybrali sedm kvalifikovaných kandidátů. Po pečlivém jednání byli nakonec vybráni dva kandidáti. Přestože skupina Q nedosáhla jednomyslnosti, po hlasování o zbývajících dvou kandidátech vybrali Trumpa 6 hlasy ku 4. Pokud by Trump žádost odmítl, prezidentem by se stal druhý kandidát.

Jeden z Q-členů, který se s Trumpem blíže setkal ho s tímto výsledkem obeznámil. Trump byl informován pouze o základním plánu bez přílišných podrobností a bylo mu řečeno, že za ním bude tajná mocná skupina, která ho bude celou dobu podporovat a vést. Trump byl informován o deseti cílech plánu, aby se Amerika opět stala velkou. Osm z těchto cílů bylo přijato jako propagační body během jeho volební kampaně. Tyto cíle byly mimo jiné; vyčištění jímky (Státní Mafie US – Kongres, administrativa a Senát+agentury a ministerstva), bezpečnost hranic, deregulace, odtržení od globalismu, Amerika nejdříve, ukončení FEDu, a následné zavedení poctivých zlatem podložených peněz, zrušení obchodních dohod TTP a WTO, a odstoupení od pařížské dohody o klimatu.

Trumpovi nebylo řečeno nic o samotném Q týmu , ani mu nebylo řečeno, že prostředník byl členem skupiny Q. Trumpovi bylo řečeno, že s ním bude tajně spolupracovat malá tajná skupina bohatých a mocných lidí. Bylo mu řečeno, že dokonce musí utrácet své peníze za svou vlastní volební kampaň. Miliony a miliony dolarů utratil sám ze svých peněz, aby se v Americe začalo žít lépe. Trump se zeptal prostředníka – posla: “Chceš, abych ti odpověděl”? Odpověď přišla; “Ne, pane, my odpovíme vám.” Trump se podíval na tohoto posla a odpověděl: „Dobře, ta jsem v tom“. Vyslanec Q odpověděl: „Ok, jedná se o dohodu, ale od této chvíle už mě nehledejte. Zvažte, že se toto setkání nikdy nestalo. Abych tak řekl, nikdy jsem tu nebyl, Od nynějška mě nekontaktujte. A nemluvte o ničem. Pošleme vám lidi “. Bylo to poprvé a naposledy, kdy člen Q-týmu mluvil přímo s Trumpem.

Organizační struktura

Dokonce ani poslové, které Q pošle Trumpovi, nemají žádný přímý kontakt s Q. Každá informace je sdělována prostředníkem. Tým Q managementu se skládá z deseti tvůrců označených „Q“. Oni tvoří “Kruh“. Přijali deset dalších důvěryhodných spolupracovníků, kteří společně tvoří; „Vnitřní kruh“. Tito členové zastávají pozice v Bílém domě a v Trumpově prezidentské administrativě.

Všichni tito pověřenci upevňují velkou moc a vliv. Všichni jsou stoprocentně loajální k ústavě, stejně jako Trump, a plně podporují jeho úsilí o splnění těchto monumentálních závazků. Žádný z těchto hráčů není obeznámen s podrobnostmi o plánech Q-kruhu, ani neví, kdo jsou. Vědí pouze, že za prezidentem existuje obrovská, ale anonymní síla, a oni jsou prostě ti, kteří provádějí dané pokyny, podporovaní jejich osobními vhledy a získanými znalostmi o současném stavu.

Další úroveň za/pod “vnitřním kruhem se nazývá „Vnější kruh“ také sestávající z deseti členů. Tito jsou jmenováni na mocenských pozicích mimo Bílý dům a jsou také 100% loajální a věrní prezidentovi Trumpovi. Tito muži a ženy jsou rozmístěni v agenturách, jako jsou zpravodajské agentury; CIA, DOJ atd.

Poslední kruh se nazývá „Konečný kruh“. Tito členové jsou soudci, jmenovaní do strategických pozic a oni jsou také stoprocentně loajální vůči prezidentovi Trumpovi, ústavě a danému úkolu, kterému se věnovali.

Žádný z výše uvedených členů týmu neví nic o Q-Kruhu, ačkoli někteří z nich byli jmenováni na pokyn Q. To vysvětluje, proč se někteří Trumpovi kandidáti zdají kontroverzní vůči lidem z venku.

Pryč od globalistů

Dalším krokem je odtržení od základů globalismu. Některé z provedených kroků jsou například stažení z pařížské dohody o klimatu, TPP, opětovné vyjednávání NAFTA a nespočet dalších. Potom následně bude demontován Deep State – Státní Mafie jejich kompletním odhalením a tzv. “vypuštěním bažiny – jímky” (p.př.: symbolika jejich fyzické nebo sociální likvidace). Konečným cílem voleb v roce 2018 bylo získat kontrolu nad Senátem, sněmovnou a guvernéry v rámci příprav na volby roku 2020.

Q Anon

Když přišel čas, aby se zmínka o Q vyšla na veřejnost, Q-top manévrovala inteligentní osobu ve “Vnitřním kruhu” Bílého domu a řekla této osobě, aby skrytě kontaktovala široké hnutí vědomých američanů „My, lidé” (We, The People), a přikázala této osobě, aby vyšla na veřejnost pod názvem „Q Anon“, což je zkratkou pro „Q anonymous“.

Tato osoba neví nic o totožnosti Q-top kruhu. Všichni zúčastnění vědí pouze to, že za prezidentem stojí nějaká velmi mocná „anonymní“ síla, a že byli pečlivě vybráni do „vnitřního kruhu“, aby předávali zprávy hnutí „My, lidé“ (We, The People).

Přesněji řečeno, tito Q nejsou TI původní „Q“. O původních 10 „Tvůrcích Q“ tito lidé neví zhola nic. Informace Q se šíří podle pokynů. Drobty intel zpráv, které čteme, jsou vynechány někým, kdo mluví pouze o „Kruhu Q“. Osoba, která sepisuje a uveřejňuje intelQ zprávy, otázky a hádanky to dělá anonymně.

Pokud by nějaký člen v Q “Kruhu” (primární skupině) měl zemřít, by byl povolán z jejich vlastních řad nový člen, aby se tak zajistilo, že je jich vždy deset Q členů. K tomu došlo již velmi záhy, když byl Státní Mafií – Deep State zavražděn soudce Scalia. Byl jedním z deseti (primárního kruhu) a byl dokonce jedním ze tří zakládajících členů. Byl to velmi mocný soudce, který se rozhodl odhalit a demontovat Státní Mafii – Deep State, avšak všechny jeho plány Státní Mafie věděla, avšak nevěděli absolutně nic o nějakém jeho přidružení ke Q organizaci. Hluboký stát Státní Mafie – Deep State zabil soudce Scaliu ve spánku, takže vše vypadalo jako přirozená věc.

Tento zajímavý příběh je skutečnou historií v reálném čase. Pokud to bylo možné, byl přesně a komplexně prozkoumán, revidován a objasněn jak běžnými, tak intel-informacemi dostupnými do tohoto okamžiku. Sdílejte tyto informace se všemi, kdo jsou ve vašem nejbližším sociálním okruhu probuzení. V dalších vydáních budou analyzovány další podrobnosti týkající se strategií Q-týmu.

Každý, kdo se chce do této bitvy zapojit jako vlastenec při pomoci prezidentovi Trumpovi, jeho vlastencům a Q-hnutí v boji za osvobození planety od globalistů, je vybízen k účasti na našem boji.

Abychom lépe porozuměli tomu, co se dnes v našem světě skutečně děje, má kniha VELKÉ PROBUZENÍ je dobrým průvodcem s nesčetnými odkazy pro podrobný individuální výzkum. Tato kniha byla úmyslně napsána pro toto Vaše úsilí, ale může se také ukázat jako velmi užitečná pro pozdější křížové odkazy. Kniha pokrývá množství aspektů dnešního ho světa a nabízí širokou škálu řešení nezbytných změn, které bude zapotřebí a implementovat.

Pokračování příště, … zůstaňte naladěni.

více o skupině Qanon: https://geopoliticsastrology.wordpress.com/2019/09/23/ctyri-funkce-informaci-od-qanon-group/

2 thoughts on “PŮVOD A HISTORIE “Q”.

  1. Pingback: TANEC DVOJNÍKŮ | ALIANCE G.E.S.A.R.A

  2. Pingback: MUŽ ZA OPERACÍ QANON a budoucí velitel vesmírné letky. | ALIANCE G.E.S.A.R.A

Leave a comment