ZELENÁ PRO FONDY PROSPERITY

S potěšením informujeme celé Společenství, že jsme navázali partnerství s různými finančními platformami souvisejícími přímo s “Fondy prosperity”, abychom spolupracovali při směrování sociálních projektů z naší platformy (k financování s odkupovými aktivy, stejně jako soukromými smíšenými fondy).
Účast na těchto projektech je otevřena všem, pokud jsou splněny podmínky popsané ve videu, aby předložily odpovídající recenze. Takže doporučuji sledovat video od začátku do konce, aby se vyjasnila jakákoliv nedorozumění v tomto procesu.
Ale vlastnictví těchto nových sum peněz (získaných v precesu globálního Resetu) se snoubí s jistými závazky, které nařizuje nový světový finanční systém. Ve smyslu jistého filosofického a etického kódu, ze kterého tento Reset logicky vyplývá, a který je pro zlepšení životních podmínek humanity. Protože tento proces ekonomického – finančního znovuzhodnocení – přehodnocení ve smyslu RE-valorizace ZNEHODNOCENYCH měn čili procesu NAVÝŠENÍ – MULTIPLIKACE JEJICH HODNOTY je vlastně částečně k tomu, aby se nejenom odměnili držitelé těchto měn (p.př.: hlavně za jejich důvěru v proces a investice), ale také, a to hlavně, k tomu, aby se naplnila humanitární mise Resetu.