MOBILIZACE US REZERV ZATÝKÁNÍ KABALY A TRUMP NA STRANĚ OZBROJENÝCH MILIC PATRIOTŮ.

Posílení instituce agentury pro řízení mimořádných událostí – FEMA

Trump aktivoval zákony stavu nouze a také tábory pod správou FEMA – Federální agentura pro řízení mimořádných událostí.

FEMA má nyní veškorou výkonou moc jak nad hmotným majetkem (firmy, organizace apod.), tak i ve vztahu k lidským bytostem. Trump znárodnil Federální rezervní banku (FED) a peníze spravuje Ministerstvo financi a finanční úřad, který řídí FEMA na základě exekutivního příkazu Trumpa.

V pondělí 27.4. 2020 bylo pro američany připraveno 80.000.000 šeků. Pro každého dospělého byl vystaven ve výši 1200 US dolarů, a pro dítě do 15 let 500 US dolarů.
FEMA může kohokoliv bez rozhodnutí soudu na místě zatknout a též odvést do tábora. Má nyní neomezené možnosti, jako každá vojenská policie. Odsunula tímto Kongres USA od možnosti rozhodování, ale i Trump má některá rozhodnutí, dle stanov, omezena.

Je potvrzeno, že mnoho lidí z DEEP STATE je zatčeno a neustále probíhají čistky. Probíhá osvobozování dětí z podzemních tunelů a „líhní.“

Celá FEMA má od 13.03.2020 přesně šet měsíců na výkon svých pramocí, a poté vše přechází do normálního stavu. Nevíme zatím jaké kompetence si ponechal Trump. Jedno je ale jisté, že dnes přerušil jakékoliv finanční příspěvky Světové zdravotnické organizaci (WHO), což také dosti drsně a úderně zdůvodnil. Nevíme, jestli jste to věděli, WHO je organizací, která přes bílé koně patří právě největšímu masovému vrahovi planety Země – Billu Gatesovi a jeho manželce.

Majetek Billa Gatese je zkonfiskován.

Trump nechal zmrazit veškeré účty a zkonfiskovat majetek Billa Gatese a jeho manželky Melindy. B. Gates byl sice zatčen, ale na velkou kauci byl ponechán v domácím vězení. Je odpečetěna žaloba, která nyní bude provedena. Dnes už víme, že nebude mít možnost pobytu doma, ale bude odvezen do věznice. Nebude mít možnost se moc obhajovat, protože jeho zločiny jsou veřejně známy, a bude to podobné jako s Epsteinem. Ale jen s tím rozdílem, že tentokráte si nikdo z Izraele pro něj přiletět moci nebude.

Zde Vám mohu přinést vynikající zprávu. B. Gatesovi zabavili veškeré dokumenty a všechny chemické a biologické hmoty a látky, stejně tak již vyrobené vakcíny na očkování proti Koronaviru, a nejen proti němu. Všechno !!!!! !!!!! Američané oslavují, protože vědí, že tento tah byl konečným pro koronavirus. ŠACH MAT, řekl by šachysta. Zatím se ale neví, jak dlouho zůstanou doma kvůli „karanténě.“ Zde prosím rozumějte – jak daleko je akce proti DEEP STATE dokončena. O tom rozhodne samozřejmě Trump dle zpráv z hlavního velení FEMA.

Vážení, buďte klidní, nemusíte mít už obavy, i když se neustále omýlá něco o vakcíně a očkování. Trump to rozhodl za nás, bojovníky proti očkování, jakémukoliv očkování. Samozřejmě Vám o tom následující dny v mediálnych sračkometoch, ZATÍM, nebudou psát. Však víte, Show Must Go On !
Veškeré velké firmy v USA budou zestátněny, aby opět mohly být uvedeny do provozu….
Dle dalších zpráv byl zatčen, a pobývá ve vězení, Tom Hanks, stejně jako jeho žena. Uvidíme, která další data – informace se dostanou zítra na povrch.

Intel od přítele: Matthew Van CZ, April 22 at 2:33 PM

 

 RV/Intelligence Alert: “Turned” — April 22, 2020 

Nedávná akce prezidenta Trumpa na posílení postavení instituce koncentračních táborů FEMA vzbudila obavy mezi duchovně probuzenou komunitou. FEMA byla známa jako organizace vytvořená Deep State Kabalou. Mnoho z nich nyní spekuluje, že prezident Trump právě převzal plnou kontrolu nad Deep State – Kabalou.

Ale co kdyby byla FEMA během Trumpovy administrace zbavena všech hráčů Deep State – Kabaly? Co když se prezident Trump zmocní FEMA k přípravě na hromadná zatýkání? Co kdyby se FEMA obrátila proti těm samým lidem, kteří ji vytvořili?

John Solomon nedávno Louovi Dobbsovi potvrdil, že obvinění týkající se Spygate jsou připravena k odpečetění.

Ministr zahraničí Mike Pompeo nedávno před aktualizací pracovní skupiny pro Coronavirus minulý měsíc učinil zvláštní prohlášení: „Jsme v živém cvičení“ a prezident Trump na pozadí odpověděl: „Měli nám to dát vědět.“ (čas: 1:04:11)

Zdroje očekávají, že k přechodu na nový finanční systém dojde v době, kdy prezident Trump znovu otevře zemi. https://apnews.com/ba9578acf23bdb03fd51a2b81f640560

Při kontrolách stimulačních šeků, které lidé přijímají, dochází k podivným nesrovnalostem. Zvěsti naznačují, že 8,2 milionu dolarů nalezených na jeho bankovním účtu může být skutečnou částkou, kterou mu systém dlužil, když Deep State – Kabala lidi okrádala lidi po celá desetiletí, přičemž je obchodovala na burze prostřednictví vatikánských Rodných Listů – akcií. https://local21news.com/news/nation-world/wow-man-waiting-for-stimulus-check-finds-82-million-in-bank-account

Stimulační šeky mohou být pouze začátkem toho, kdy začínají být peníze řádně navraceny poctivým a Deep State – Kabalou okradeným lidem.

Sledujte postupné fáze sociálně – finančního přechodu planety. Pád starého finančního systému babylónského dluhu, a z jeho popela se znovu vynořivšího, zcela transformovaného Fénixe nového globálního finančního systému – QFS.

Trump potvrzuje vyhlášení války adrenochromovým narkokartelům a obchodníkům s lidmi.
OT:Jsou tam také nějaké jiné nelegální aktivity kromě narkotik? OD: Ano, jsou tam aktivity, jako obchod s lidmi, zvláště , jak víte, poměrně nejvíce se ženami a dětmi. A jsou to hrozné věci a opravdu hrozné časy, ve kterých žijeme. A je to přes internet a po celém světě. A k nám přicházejí hlavně přes jižní hranici, ale tam jim dáváme velmi tvrdě! A pašují tady přes hranice hlavně ženy a děti, ale většinou ženy. A je to ilegální, a je to hrozné ty věci. A já už jsem mluvil s mexickým prezidentem a on tam poslal armádu. 27.000 mexických vojáků hlídá tu hranici, a oni (Demokrati), chtějí, abych otevřel hranici! ..
Dekret na dočasné pozastavení migrace

Americký prezident Donald Trump včera oznámil, že podepisuje dekret na dočasné zastavení imigrace, aby ochránil pracovní místa našich skvělých amerických občanů tváří v tvář útoku “neviditelného nepřítele” COVID-19. O svá pracovní místa v důsledku epidemie již přišlo 22 milionů Američanů.

US prezident Donald Trump se svými generály vyhlašuje válku Deep State – Kabale a Satanu obětujícím obchodníkům s lidmi a Adrenochromem – elixírem mládí zdegenerovaných elit extrahovaným z krve mučených dětí.
Nicolás Maduro a 14 jeho aktuálních i bývalých úředníků jsou obviněni z narko-terorismu, korupce, obchodu s drogami a jiných kriminálních aktivit.

“Venezuelský režim, který kdysi vedl Nicolás Maduro Moros, i nadále trpí kriminalitou a korupcí,” uvedl generální US prokurátor Barr. „Maduro a řada vysoce postavených kolegů se údajně spikli s agenturou FARC a více než 20 let posílali tuny kokainu do amerických komunit a ničily je. Dnešní oznámení je zaměřeno na vykořenění rozsáhlé korupce ve venezuelské vládě – systém zkonstruovaný a kontrolovaný tak, aby obohatil ty na nejvyšší úrovni vlády. Spojené státy nedovolí těmto zkorumpovaným venezuelským úředníkům používat americký bankovní systém k přesunu jejich nedovolených výnosů z Jižní Ameriky ani k dalšímu šíření jejich zločineckých systémů.“ “Dnes oznamujeme trestní obvinění proti Nicolásovi Madurovi Morosovi za to, že spolu s jeho hlavními nadporučíky za posledních 20 let spolu s FARC vedli narkoteroristické partnerství,” řekl americký prokurátor Geoffrey S. Berman. „Rozsah a dozsah údajného obchodování s drogami byl umožněn pouze proto, že Maduro a další zkorumpovali venezuelské orgány a poskytovali politickou a vojenskou ochranu pro nekontrolovatelné narkotoristické zločiny popsané v našich obviněních. Jak bylo řečeno, Maduro a další obžalovaní výslovně zamýšleli zaplavit USA kokainem, aby podkopali zdraví a pohodu našeho národa. Maduro velmi záměrně rozmístil kokain jako zbraň. Zatímco Maduro a další členové kartelu si udržovali vznešené tituly v politickém a vojenském vedení Venezuely, jednání popsané v obvinění nebylo státním prostředkem ani službou venezuelskému lidu. Podle tvrzení, obžalovaní zradili venezuelský lid a zkorumpované venezuelské instituce, aby si své kapsy naplnili penězi za drogy. “

Donald Trump vyhrožuje španělskému drogovému vládnímu (Madurovu) kartelu, který díky coronaviru: “Zničil Španělsko”, a že také nebude sdílet intel informace se španělskými kolegy kvůli špionáži Huawei skrze 5G sítě.
https://www.lavanguardia.com/internacional/20200221/473680724764/donald-trump-amenaza-espana-5g-huawei-pedro-sanchez-laya-video-seo-ext.html
Nejvyšší státní US zástupce Barr a americké ministerstvo spravedlnosti bude žádat extradikci 50 – 70 španělských top politiků zapojených do obchodování s drogami a lidmi, a korupci.
Prezidentský výnos mobilizující speciální rezervisty
Trump nazval protestující, kteří si přinesli zbraně do michiganského parlamentu a obsadili ho: “velmi dobrými lidmi”, a dodal, že guvernér Michiganu by s nimi “měl uzavřít dohodu”.
https://www.businessinsider.com/trump-protestors-with-guns-in-michigan-capitol-are-very-good-people-2020-5
Obsazení Michiganského parlamentu ozbrojenými patrioty. Protesty jsou vedeny proti falsifikované genocidní pandemii ze strany WHO a zkorumpovaných vlád.

VÍTR CORONAVIROVÉ GENOCIDNÍ MANIPULACE SE OTOČIL DO TVÁŘE JEHO TVŮRCŮM, KABALOU ZKORUMPOVANÝM VLÁDÁM, WHO A “ZDRAVOTNICKÝM” PSYCHOPATŮM, KTEŘÍ SPOLEČNĚ A PODVODNĚ VYHLÁSILI PANDEMII, A PROMĚNIL SE – JAKO OBVYKLE – V JEJICH VLASTNÍ STRATEGICKOU A PLOŠNOU LIKVIDAČNÍ BOUŘI.

Skandál: Vývoj Covidu-19 financovali globalisté z Bruselu a EU, zjistily tajné služby! Zaplatí nám odškodné? TOP předseda a kandidát na Hrad Rokytka žádá zřízení Nezávislé občanské vyšetřovací komise!

Máme tři typu viru A, B, a C, který se nachází v Evropě a oblasti New Yorku. “Na tom genomu je patrných několik úprav, které dávají viru výjimečné schopnosti. Číňané i Američané, kteří na těchto úpravách pracovali, přitom své práce zveřejňovali ve veřejně přístupném (vědeckém) tisku. Laboratoř má silné vazby na Galveston National Laboratory, na Texaské univerzitě,” píšou novinky. Vše je ale složitější, Chiméru dotoval Brusel a vědci se školili v CIRO, což podporovala evropská IVG pro distribuci nebezpečných virů do svých poboček, souvisejících s největším promořením obyvatelstva.

Nový koronavirus je skutečný. Ale reakce na koronavirus je medializovaná. A po čase bude všechen tento humbuk odhalen jako politicky podvod. Ve skutečnosti bude COVID-19 padat rychle dolů jako jedna z největších, nejvíce hanebně vykřičených, nejpřemedializovanějších, a vůbec přemrštěných a iracionálně nafouknutých, přímo klamavě chybných reakcí na zdravotní záležitosti v americké historii, která byla prefabrikována převážně skrze výroky lékařských profesionálů, kteří nemají vůbec co mít do činění s provozem národní ekonomiky nebo vlády, a kteří jsou přímo zodpovědní za všechny výmysly, lhaní a falsifikace.

https://www.washingtontimes.com/news/2020/apr/28/coronavirus-hype-biggest-political-hoax-in-history/

Plány Rockefellerovy Nadace od r. 2010.

Stejná nadace platí falešného kněze – satanistu a stupidního “katolického” manipulátora Halíka. Naposledy ho vyplatila 30 miliony dolarů, za ty jeho sračky co mele veřejně.

Poslanec italského parlamentu, Vittorio Sgarbi, ve svém proslovu sdělil, že číslo 25 000 zemřelých na Covid-19 v Itálii JE PODVRH, HOAX A DEZINFORMACE ITALSKÉ VLÁDY. Ve skutečnosti na CV19 zemřelo jen 925 lidí. Italské nemocnice zejí prázdnotou a lidé umírají na úplně jiné nemoci, ale nemocnice je schválně a úmyslně deklarují jako oběti Covidu-19 kvůli čerpání peněz z krizového fondu.
Americká sestra hovoří otevřene o nesmyslech produkovaných BigPharma a zkorumpovanými vládami a stejně zkorumpovanými psychotickými “zdravotníky” – dealery vakcín, o nebezpečnosti a nezničitelnosti CV19. Je to všechno hoax a lež ! CV19 se likviduje už při teplotě 26`C .. etc..

Nebezpečí “pandemie” není ve viru, ale již v testovacích látkách. Kabala vše předpřipravila na globální masovou genocidu, která by se odehrála, kdyby virus nebyl po týdnu neutralizován ze strany SSP.

Již testovací látky obsahují CV19. nenechte se za žádných okolností “testovat”. Testovat se znamená NAKAZIT SE !!

Máme další zdravotní sestru, která potvrzuje, že lidé jsou v New Yorku ponecháváni jisté smrti, přičemž je očividné, že se jedná o zorchestrované zvyšování počtu obětí kvůli politickým motivům. Zdá se, že Trump má strach vykopnout Faucciho, protože by ho tisk roztrhal, přestože vypovídající lékaři neustále varují, že jde o úmyslné vraždy a NIKDO NIC proti tomu NEDĚLÁ. Ministerstvo spravedlnosti MUSÍ vyslat zvláštního státního zástupce, který NENÍ Z NY, aby vyšetřil tyto nemocnice a všechno to, co se tam děje.

Každý zdroj, který jsem použil, křičel, že vše je organizováno pro politické účely. Je to pokus o donucovací agendu v oblasti změny klimatu tím, že se ekonomika zastaví pod hrozbou viru, který není o nic horší než chřipka. Chtějí každého pekelně vyděsit, aby se ujistili, že dosáhnou svého cíle – zničení pracovních míst a přepracování světové ekonomiky ve vizi světa nulového CO2 Billa Gatese. Existuje spousta otázek, žádné odpovědi a ŽÁDNÁ VYŠETŘOVÁNÍ toho co se děje právě TEĎ!

Posted Apr 30, 2020 by Martin Armstrong